Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Πέραν από τους καθ’ υπαγόρευσιν αρθρογράφους των καθεστωτικών ΜΜΕ, υπάρχουν και οι… ελεύθεροι σκοπευτές, γνωστά ονόματα, που εκμεταλλευόμενοι την ασυλία τους πολλές φορές ξεφεύγουν και λένε μεγάλες αλήθειες.
Ένας απ’ αυτούς είναι και ο κομμουνιστής Δημήτρης Δανίκας, παλιός αρθρογράφος των καθεστωτικών ΜΜΕ, κριτικός θεάτρου και κινηματογράφου και ένας εκ των πρώην συζύγων της… Πασιονάριας Μαρίας Δαμανάκη. Σε άρθρο του, λοιπόν, με τον προκλητικό τίτλο «Δολοφόνοι», εκτιμά τα εξής:

1ον) Ότι η κρίση θα διαρκέσει για πολλά χρόνια ακόμα.

2ον) Ότι η στήριξη των «δανειστών» μας (διάβαζε «τοκογλύφων») στον (φον) Αντωνάκη γίνεται βασικά υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής.

3ον) Ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους, σε Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον, τρέμουν τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι το μόνο πραγματικά αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, με το οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια συνεννοήσεων κάτω από το τραπέζι.

4ον) Ότι η Χρυσή Αυγή θα περάσει το 20% στις προσεχείς εκλογές.

5ον) Ότι θα προκύψει αναγκαστική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή.

6ον) Ότι ο Η. Κασιδιάρης μάλλον θα κερδίσει τον δήμο Αθηναίων.

7ον) Ότι όπως πάει το πράγμα, σύντομα η Χρυσή Αυγή θα κληθεί να αναλάβει το τιμόνι της ακυβέρνητης χώρας.

Ιδού:

«Ότι δεν πρόκειται να βγούμε από το καθεστώς προστασίας για πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια. Μην ακούτε τις κυβερνητικές μπουρδολογίες. Στην πραγματικότητα η εξουσία μοιάζει με κατοχική γιαγιά που μπαλώνει την κουρελού. Φανταστείτε ότι ακόμα να ελευθερωθούν καμιά εκατοσταριά κλειστά επαγγέλματα. Ανάμεσά τους κι αυτό των δικηγόρων. Φανταστείτε ακόμα ότι το πρωτογενές πλεόνασμα που θα προκύψει-αν και όποτε προκύψει-θα μοιάζει με την οικονομία του οποιοδήποτε ρακένδυτου νεοέλληνα που αρνείται να πληρώσει το ενοίκιό του, τους λογαριασμούς ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και που ενδεχομένως έχει φεσώσει τον μπακάλη της γειτονιάς, επειδή δεν έχει μία. Και φανταστείτε τέλος ότι η φοροδιαφυγή καλπάζει χειρότερα από παλιά.

Όμως τα αφεντικά της Ευρωζώνης αναγκάζονται και στηρίζουν τον Σαμαρά. Πολιτικά και οικονομικά. Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γνωστός και αυτονόητος. Να αποφύγουν το ντόμινο μιας πιθανής ευρωπαϊκής συμφοράς. Και μάλιστα όλοι οι παράγοντες, από την Μέρκελ μέχρι τον τελευταίο υπαλληλίσκο των Βρυξελλών καταριούνται την ώρα και την στιγμή που μας έβαλαν στην Ευρωζώνη. Με την γνωστή επωδό «αυτοί οι Έλληνες είναι αδιόρθωτοι ρεμπεσκέδες. Αμφιβάλουμε αν πράγματι επιθυμούν να σώσουν την χώρα τους».

Ο δεύτερος λόγος ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή». Γιατί τα ποσοστά του κόμματος του Μιχαλολιάκου ξεπερνούν το 15%. Μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι σε λίγο θα σκαρφαλώσουν κοντά στο 20%. Γιατί σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα το κόμμα του Βενιζέλου δεν εμφανίζεται καν στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων της Α Αθηνών. Γιατί σε περίπτωση εκλογών ο Τσίπρας θα αναγκαστεί α συνεργαστεί κυβερνητικά με τον Σαμαρά. Γιατί έτσι ο ΣΥ.ΡΙΖ. Α θα καεί ως εναλλακτικό χαρτί. Γιατί έτσι η «Χρυσή Αυγή θα καταλήξει αξιωματική αντιπολίτευση. Και γιατί όσο περνάει ο χρόνος, όσο η ανεργία καλπάζει, όσο ο Έλληνας φτωχοποιείται και όσο το πολιτικό σύστημα κατρακυλάει στα τάρταρα ανυποληψίας, διαπλοκής και παραλυσίας, τόσο οι Κασιδιάρηδες ανοίγουν σαμπάνιες

Αυτό το σενάριο προκαλεί πονοκέφαλο στους κύκλους των Βρυξελλών. Και όχι μόνο των Βρυξελλών αλλά και του Λευκού Οίκου. Γι αυτό το λόγο απομακρύνεται από τις καλένδες το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Γι αυτό τον λόγο κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» δεν επιθυμεί εκλογές. Τα περί αντιθέτου που ακούγονται είναι απλώς άσφαιρες μπαλοθιές. Και γι αυτό τα κυβερνητικά επιτελεία μαγειρεύουν παρασκηνιακά την συνταγή των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Επειδή με το σημερινό, ισχύον καθεστώς, διόλου αποκλείεται ο Κασιδιάρης να ανακηρυχθεί δήμαρχος Αθηναίων!

Το συμπέρασμα εφιαλτικό. Ακόμα τίποτα δεν έχουν δει τα μάτια μας. Ανά πάσα στιγμή όλα μπορεί να ανατραπούν. Και η χώρα που πριν από εβδομήντα χρόνια ανέδειξε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο μάχιμα αντιφασιστικά, αντιναζιστικά κινήματα ολόκληρης της ευρωπαϊκής Ηπείρου, να καταλήξει Σήμερα στην νεκρανάσταση του Χίτλερ. Ποιος φταίει γι αυτό; Μα φυσικά οι κυβερνήσεις που εμείς με την ψήφο μας επιλέξαμε. Να το ομολογήσουμε. Οι «δολοφόνοι» του κατά συρροήν αντεθνικού εγκλήματος είναι οι κυβερνητικοί. Όμως και αρκετοί εξ ημών και υμών τους ακολουθήσαμε. Ουδείς αθώος. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

Εθνικισμός.net