Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η ΝΔ ετοιμάζει τον διεθνιστή (και παντού χωμένο) Χωμενίδη ως υπεύθυνο στην ΕΔΤ

Το «φιάσκο» της ΝΔ με την υπόθεση της κρατικής τηλεόρασης έχει πολλές παραμέτρους. Μια από αυτές είναι ότι το κόμμα αυτό συνεχίζει να αποτελεί έρμαιο στις οποιεσδήποτε ορέξεις και επιθυμίες της διεθνιστικής αριστεράς.


Μια ακόμα ένδειξη αυτού του γεγονότος αποτελεί η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, ότι τον κυρίαρχο ρόλο στη νέα ΕΡΤ θα αναλάβει ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης. Ένας τύπος, ο οποίος δικαιολογώντας το επίθετό του έχει καταφέρει να χωθεί παντού, καθώς στο παρελθόνέχει διατελέσει λογογράφος του Τζέφρυ, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παροδικός οπαδός του Βενιζέλου, φευγαλέο μέλος της ΔΗΜΑΡ.

Από την τελευταία έχει παραιτηθεί, ίσως επειδή η παραμονή του δεν έχει κανένα νόημα πλέον από την στιγμή που το δημιούργημα του Κουβέλη δεν συμμετέχει πλέον στην συγκυβέρνηση. Ποιος είναι, όμως, ο κύριος αυτός; Αφού πούμε ότι στο παρελθόν, όταν κατείχε εκπομπή στο ραδιόφωνο, είχε κληρώσει ως δώρο βιβλίο της Ρεπούση για τους… υπερτυχερούς ακροατές (αυτό ίσως, να αποτελέσει και το διαβατήριο, προκειμένου να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τον εποπτικό ρόλο στη νέα εκδοχή της εθνομηδενιστικής ΕΡΤ), πρέπει να τονίσουμε ότι στα Εθνικά μας θέματα οι απόψεις του δεν ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα αριστερά στερεότυπα.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι υπερασπίστηκε με θέρμη το πρώτο Μνημόνιο, παραλληλίζοντας την τρόικα με «γιατρό» και τις διαδηλώσεις εναντίον του Μνημονίου με μια απεργία πείνας που ως αίτημα έχει την κατάργηση του νόμου της βαρύτητας! Κάτι τέτοιους φτηνούς εξυπνακισμούς του συγκεκριμένου «κουλτουριάρη» είδαν στο Μέγαρο Μαξίμου και είπαν να μην χάσουν το κελεπούρι. Αν μη τι άλλο ο Χωμενίδης ανήκει κι αυτός στις δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου», επομένως έχει όλα τα απαραίτητα «δημοκρατικά» εύσημα (και ένσημα) για να αναλάβει το θεάρεστο έργο της περαιτέρω «προοδευτικοποίησης» της εκτρωματικής νέας ΕΡΤ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ