Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ξεπερνά κάθε όριο η προκλητικότητα των γυφτοσκοπιανών - Παραχαράσσουν ακόμη και την γεωγραφία!

Για να μην τρέφει κανένας Έλληνας αυταπάτες, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις των σκοπιανών, τις ανιστόρητες και ανεδαφικές τους διεκδικήσεις επί της Ελληνικής Μακεδονίας,
παρουσιάζουμε την φωτογραφία που τραβήχτηκε εντός της επικράτειας του κρατιδίου που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας.

Στην οδική πινακίδα που εικονίζεται, καταγράφεται η χιλιομετρική απόσταση διάφορων πόλεων, όπως το Βελιγράδι της Σερβίας( διακρίνεται το SRB στα δεξιά) και της Σόφιας(με το αντίστοιχο BG). Πέραν όμως αυτών, υπάρχουν τρεις ακόμη πόλεις, οι οποίες βρίσκονται εντός της ελληνικής επικράτειας. Πρόκειται για την Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα και την Φλώρινα.


Εκείνοι λοιπόν με τους οποίους συνδιαλέγεται η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου -όπως άλλωστε έπραξαν και οι προηγούμενες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις- προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση στο όνομα της ονομασίας της γείτονος χώρας, αποκαλούν την Θεσσαλονίκη "Solun", την Έδεσσα "Voden" και την Φλώρινα "Lerin", χρησιμοποιώντας τις σλάβικες ονομασίες.

Εκεί όμως που ξεπερνιέται κάθε όριο θράσους, είναι η επισήμανση στα δεξιά των πόλεων ΜΚ, επισήμανση που υποδηλώνει το κράτος στο οποίο βρίσκεται η κάθε πόλη. Οι τρεις πόλεις της Ελληνικής Μακεδονίας λοιπόν, δεν βρίσκονται κατά τους σκοπιανούς απατεώνες στην Ελλάδα, οπότε και θα ετίθετο η επισήμανση GR, αλλά στην επικράτεια των ψευτομακεδόνων των Σκοπίων, οι οποίοι και αυτοαποκαλούν το κρατίδιό τους «Μακεδονία», υπό την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων.

Η συγκεκριμένη πινακίδα η οποία βρίσκεται σε οδικό άξονα των Σκοπίων, απαντά και στα γελοία επιχειρήματα στελεχών του Σύριζα, τα οποία στελέχη ισχυρίζονται πως είναι δικαίωμα των Σκοπιανών να αυτοπροσδιορίζονται όπως εκείνοι επιθυμούν, ενώ υποστηρίζουν επίσης, πως οι σκοπιανικές απαιτήσεις δεν αφορούν εδαφικές διεκδικήσεις. Μάλλον τα στελέχη του Σύριζα έχουν ξεπουλήσει τη Μακεδονία μας, πριν από τους φιλελεύθερους, νεοδημοκράτες και πασόκους, συνεταίρους τους στο λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο.