Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΕΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

Στις 25/8/2013, τα γραφεία της Τ.Ο.  Βορείων Προαστίων , επαναλειτούργησαν μετά το ολιγοήμερο κλείσιμο λόγω των θερινών διακοπών του Αυγούστου
και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πλημμύρισαν από δεκάδες  Χρυσαυγίτες συναγωνιστές, οι οποίοι  με ενθουσιασμό αντάλλαξαν ευχές για καλή αγωνιστική περίοδο.

Στην ομιλία των συναγωνιστών Γιάννη Κλειδή και Χρήστου Φραγκάκη που επακολούθησε, αναλύθηκαν οι πρόσφατες πολιτικές και διεθνείς εξελίξεις που αφορούν το επερχόμενο χτύπημα εναντίον της  Συρίας αλλά περισσότερο , οι συναγωνιστές μας αναφέρθηκαν στον τρόμο που έχει αρχίσει να φαίνεται πια καθαρά στα πρόσωπα των πολιτικάντηδων του επονομαζόμενου κατ' ευφημία συνταγματικού τόξου καθώς και των  ευρωπαίων σιωνιστών που πατρονάρουν τους εγχώριους προδότες, σχετικά με την αναπόφευκτη συντριβή  τους που βλέπον να επέρχεται μετά τις ευρωεκλογές.Ο  ξένος τύπος ειδικά με πολλά δημοσιεύματα του, τα οποία αναπαράγουν τα εγχώρια παπαγαλάκια,  προβλέπει ότι  η   επόμενη ευρωβουλή θα είναι γεμάτη από ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα, με ότι αυτό συνεπάγεται,  και με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοκαθεδρία !! 

Οι  φιλοευρωπαϊστές, εντός πολλών εισαγωγικών, κατηγορούν ως αντιευρωπαϊκά τα εθνικιστικά κινήματα  με γελοία επιχειρήματα, μην μπορώντας να αντιδράσουν  αλλιώς στο επερχόμενο τσουνάμι. Οι συναγωνιστές Κλειδής και Φραγκάκης, απέδειξαν ότι οι ευρωπαίοι εθνικιστές  είναι οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, σεβόμενοι τις διαφορετικές κουλτούρες, την ιστορία, τις αντιλήψεις , τις ιδέες των άλλων ευρωπαϊκών λαών οι οποίοι έχουν ως κοινό γνώρισμα την φυλή και την θρησκεία, σε αντίθεση με τους ευρωπαϊστές υπηρέτες του σιωνισμού τύπου Μέρκελ,  Σόιμπλε,  Σαρκοζί  και άλλων, οι οποίοι παλεύουν με νύχια και δόντια να μαυρίσουν και να εξισλαμίσουν μια Ευρώπη , η οποία έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει πρόσωπο, μετά την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων Ασιατών και Αφρικανών , οι οποίοι δεν έχουν καμία διάθεση να εξοικειωθούν και να απορροφηθούν από τις κοινωνίες οι οποίες τους φιλοξενούν. 

Το σύστημα τρέμει το άνοιγμα της κάλπης των ευρωεκλογών, το οποίο θα είναι ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος του εθνικιστικού κινήματος και του μόνου πυλώνα που το εκφράζει πραγματικά, της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού !! Στο τέλος των  ομιλιών  οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής ενώ έδωσαν νέα μαχητικά ραντεβού για δυναμικές παρουσίες της Τοπικής σε Θερμοπύλες και Μελιγαλά.