Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ… ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ!

«Νομική επανάσταση» αποκαλούν στη Γερμανία της φράου Μέρκελ (πολύ αγαπητής του φον Αντωνάκη, κι αυτό κρατήστε το…) την δικαίωση της ανωμαλίας… από κούνια!
Από τον Νοέμβριο, λοιπόν, η Γερμανία θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα δώσει στους γονείς μια τρίτη επιλογή όσον αφορά  τον τρόπο που θα αναγράφεται το φύλο στα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών: εκτός από τις γνωστές επιλογές -άρρεν και θήλυ-, θα υπάρχει και μία… τρίτη,  η επιλογή… «ακαθόριστο»! Σύμφωνα με τους «ειδικούς» στην πλήρη διάλυση των κοινωνιών μας, θα υπάρχει και μια… τέταρτη επιλογή: θα υπάρχει η δυνατότητα να αφεθεί το πεδίο του φύλου κενό, ώστε να παρέχεται στα παιδιά η δυνατότητα να επιλέξουν αργότερα τα ίδια αν θέλουν να θεωρούνται άνδρες ή γυναίκες.  Ο νέος νόμος ορίζει επίσης ότι τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να παραμείνουν «ακαθόριστου» φύλου για όλη τους τη ζωή!

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Γερμανία είναι μεν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που δικαιώνει την ανωμαλία… από κούνια, αλλά δεν είναι και η πρώτη στον κόσμο. Τη θλιβερή πρωτιά την έχει η (επίσης… πολυπολιτισμική) Αυστραλία, η οποία υιοθέτησε το μέτρο πριν από ενάμιση μήνα περίπου.
Τι μας ενδιαφέρει εμάς τι γίνεται στην Αυστραλία και στη Γερμανία; Μας ενδιαφέρει και μας καίει! Γιατί ότι γίνεται εκεί έρχεται μετά από λίγο καιρό και σε μας εδώ. Μάλιστα, στην περίπτωσή μας μπορεί να περάσει και ως… μνημονιακή υποχρέωση ή… κοινοτική οδηγία!

Καθότι, όπως δήλωσε ο Σιλβάν Άγκιους, υπεύθυνος δημόσιας πολιτικής του ευρωπαϊκού τμήματος της «Διεθνούς Ένωσης Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφισεξουαλικών, Τρανσέξουαλ και Διαφυλικών Ατόμων»: «Η Γερμανία με αυτή της την κίνηση θα ασκήσει περισσότερη πίεση στις Βρυξέλλες, κάτι που μόνο θετικό θα μπορούσε να είναι»!
Εννοεί, για να ασκήσουν με τη σειρά τους και οι Βρυξέλες μεγαλύτερη πίεση στις χώρες μέλη της Ε.Ε. να κάνουν το ίδιο!

Εθνικισμός.net