Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: ΑΙΣΧΟΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ… ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

 Δεν πρόλαβαν να κάνουν διάβημα για την εθνική δράση της Χρυσής Αυγής, να’ σου ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόλαβε να τους εκφράσει την ευαρέσκειά του ο ΣΥΡΙΖΑ, από κοντά και ο… ΣΥΡΙΖΑ Νο 2.
Οι Οικολόγοι κυρίες και κύριοι! Ζουν οι Οικολόγοι! Τα παιδιά μίλησαν! Και τι λέτε ότι είπαν; Πως η Χρυσή Αυγή βαράει… τουρίστες στην Αθήνα και ιδιαίτερα τους σκοπιανούς… τουρίστες!!! Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι σας σ’ αυτές τις μαύρες ημέρες που ζούμε, σας μεταφέρουμε ολόκληρη την καταγέλαστη ανακοίνωσή τους:

«Σε μια εποχή που ο τουρισμός φαντάζει το μόνο κλαδί από το οποίο μπορεί να πιαστεί η ελληνική οικονομία, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός το πριονίζουν καθημερινά. Μετά τα αναιτιολόγητα χτυπήματα σε τουρίστες από φασίστες ή (δυστυχώς) και αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, σειρά παίρνουν όσοι μας επισκέπτονται από την ΠΓΔΜ. Η εθνικιστική Χρυσή Αυγή, που τόσο κόπτεται για τα ελληνικά ιδεώδη και συμφέροντα, με τη δράση της προσβάλλει βάναυσα το ελληνικό- από αρχαιοτάτων χρόνων- ιδεώδες της φιλοξενίας, πλήττει τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία και δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό παριστάνοντας ανόητα ότι παίρνει την υπόθεση της ονομασίας της γείτονος χώρας στα χέρια της. Η ελληνική κοινωνία και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να υπερασπιστούν τη δημόσια εικόνα της χώρας και να περιορίσουν τις ενέργειες των ναζιστών απέναντι στους επισκέπτες από την ΠΓΔΜ που την εκθέτουν διεθνώς. Αντιθέτως, οποιαδήποτε ανοχή σε τέτοιες πρακτικές συνιστά πλήγμα στην αρχή της καλής γειτονίας, που αποτελεί σήμερα κύριο άξονα και απαίτηση της επίσημης ελληνικής πολιτικής».

(ΥΓ) 1: Ε ρε… λόξα! Ε ρε… (σοβιετικό) ψυχιατρείο που σας χρειάζεται!

(ΥΓ) 2: Σιγά-σιγά παιδιά, μην σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε από την δόξα της Χρυσής Αυγής!

Εθνικισμός.net