Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΟΙΑ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ! ΣΗΜΕΡΑ: “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!”

Θέλοντας να εμψυχώσει του νεο-λέ(ρ)ους του που κάνουν κάμπινγκ – από κείνα τα γνωστά κάμπινγκ των συνιστωσών που συχνάζουν σε αντι-αντιαπαγορευτικά φεστιβάλ μαστούρας κλπ –  έδωσε μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «συνεχίζει τον αγώνα για την ανατροπή της Κυβέρνησης του Μνημονίου» με αφορμή την λειτουργία του 1ου Camping της νεολαίας του κόμματος στο Δρέπανο.

Ο Mr Tsipras τόνισε χαρακτηριστικά: «η ακύρωση του μνημονίου και η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης είναι μονόδρομος για τη προοπτική της χώρας και την απαντοχή του λαού. Ούτε λεπτό διακοπή, στον αγώνα να απαλλάξουμε την Ελλάδα από την κυβέρνησή του μνημονίου. Ούτε λεπτό διακοπή, στη μάχη για να απαλλάξουμε τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων από τα μνημόνια και τα ανθρωποκτόνα μέτρα. Ούτε λεπτό διακοπή στην προσπάθεια να ανοίξουμε μαζί με τους νέους, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με όλους τους Έλληνες που καταστρέφονται από τη σημερινή πολιτική, ένα άλλο δρόμο για τη χώρα».
Το ότι το συνέδριό του ψήφισε άλλα για άλλα, κουβέντα!

- Το σώμα των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να απορρίψει την τροπολογίαγια μονομερείς ενέργειες και διαγραφή του χρέους.
- Επιπροσθέτως, απορρίφθηκαν άλλες δύο τροπολογίες. Πρόκειται για την τροπολογία που σχετίζεται με τις εθνικοποιήσεις των δημόσιων επιχειρήσεων που έχουν ιδιωτικοποιηθεί
- Τέλος, αναφορικά με την προσθήκη για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, οι σύνεδροι υποστήριξαν πως “πρέπει να αποσυνδεθεί η απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια με την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ.” Ευρώ λοιπόν και μαύρη πείνα!!!

Όλες οι παραπάνω τροπολογίες απορρίφθηκαν από το σώμα των συνέδρων… Αλλά γιαυτά σιγά που θα μιιλήσει στους νέους του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας και μάλιστα σε κατασκήνωση!

Πρώτον, δεν τον άκουγε κανείς για ευνόητους λόγους, κοινώς τον είχαν γραμμένο!

Δεύτερον, σιγά που θα τους χαλούσε την θερινή ραστώνη!

Εθνικισμός.net