Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο Στουρνάρας εμπαίζει τον ελληνικό Λαό: “Μόνο με το μνημόνιο θα σωθείτε βρε ηλίθιοι”!

Την κυνικότητα και την χυδαιότητα με την οποία εμφορούνται επέδειξαν για ακόμη μια φορά τα πιστά παπαγαλάκια της τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων
και δη ο πρωτεργάτης της εξαθλίωσης του ελληνικού Λαού και τους ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, Γιάννης Στουρνάρας. Ο υπουργός Οικονομικών της μνημονιακής συγκυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση σε όσους αμφισβητούν τα αποτελέσματα της δημοσιονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύμβαση για τα κρατικά λαχεία, καταγγέλλοντας πως κάποιοι δεν θέλουν να σωθεί η χώρα.

«Ποιοι δεν θέλουν να σωθούμε; Όλοι οι σπεκουλαδόροι του κόσμου…. Όπως είπε και ο Λένιν για τους «πρόθυμους ηλίθιους», γιατί υπάρχουν κι αυτοί, όλοι οι πρόθυμοι ηλίθιοι, δεν θέλουν να σωθούμε!» Προφανώς ο σύντροφος Στουρνάρας θυμήθηκε το κομμουνιστικό του παρελθόν, καθώς ως γνωστόν ο οικονομικός φωστήρας του μνημονίου υπήρξε ενεργό μέλος της ΚΝΕ Νομικής.

Ο μετέπειτα στενός συνεργάτης του εκσυγχρονιστή Σημίτη δήλωσε ακόμη: «Ποιοι θέλουν να σωθεί η χώρα; Ποιοι θέλουν να βγει ο λογαριασμός; Οι υγιείς δυνάμεις όλου του κόσμου σαφώς θέλουν να σωθούμε, γι΄αυτό και υπάρχει ένα τεράστιο σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα – έχουμε πάρει πάνω από 240 δισ. ευρώ. Με επαχθείς όρους; Όχι! Με επιτόκιο χαμηλότερο από 3% και επιδιώκουμε να το χαμηλώσουμε κι άλλο. Επιδιώκουμε να σπρώξουμε προς τα πίσω τα χρεολύσια και τις λήξεις, ούτως ώστε η σωτηρία μας να γίνει ακόμη πιο εύκολη».

Με λίγα λόγια ο Γιάννης Στουρνάρας θέλει να μας πείσει ότι πάμε καλά, το "success story" συνεχίζεται και πως όποιος δεν το πιστεύει τα ψέματά τους είναι ηλίθιος! Δυστυχώς, γι΄ αυτούς ο Ελληνικός Λαός έχει ξυπνήσει προ πολλού από τον λήθαργο και θα τους δώσει μέσα από τις εκλογές τις αρμόζουσες απαντήσεις!