Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!

Ενώ αναμένεται από ώρα σε ώρα η αμερικανοσιωνιστική επιδρομή στη Συρία (η οποία είναι άγνωστο ποια μορφή θα έχει), μια νέα παράμετρος περιπλέκει την όλη κατάσταση: η στάση του Ιράν.


Χθες, δημοσιεύθηκε στην πρώτη σελίδα μεγάλης εφημερίδας της χώρας ένα άρθρο-προειδοποίηση, το οποίο απευθυνόταν κατευθείαν στους πραγματικούς εμπνευστές της ανωμαλίας στην Μέση Ανατολή: στο σιωνιστικό Ισραήλ. Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του άρθρου:

«Οι ΗΠΑ και μερικές Αραβικές και Ευρωπαϊκές χώρες ετοιμάζονται να επιτεθούν στη Συρία βάσει ψευδών ισχυρισμών ότι ο Assad έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. Παρόλα αυτά οι ΗΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν τον πόλεμο αλλά σίγουρα δεν θα είναι αυτές που θα τον τελειώσουν… Χωρίς αμφιβολία με το ξεκίνημα των βομβαρδισμών στη Συρία χιλιάδες πύραυλοι θα πέσουν στο Ισραήλ και στα κατεχόμενα εδάφη καταστρέφοντας όλες τις κρίσιμες υποδομές της χώρας και είναι προφανές πως το αντιβαλλιστικό της σύστημα Iron Dome δεν πρόκειται να καταφέρει να αποτρέψει τους πύραυλους αυτούς να φτάσουν μέχρι και το Τελ Αβίβ».

Στο άρθρο δεν διευκρινίζεται ο τόπος προέλευσης των πυραύλων. Αν δηλαδή θα είναι το ίδιο το Ιράν, ή τα εδάφη του νοτίου Λιβάνου, στα οποία κυριαρχεί η Χεζμπολλάχ. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι ότι η συνέχεια θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα…

Εθνικισμός.net