Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Με αεροπλανοφόρο και ειδικές δυνάμεις οι αμερικανοσιωνιστές πολιορκούν την Συρία


Σε επικοινωνία ήρθαν οι πρόεδροι των δύο πιο πιστών συμμάχων – στην πραγματικότητα υπηρετών – του Ισράηλ, δηλαδή των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας.
Σε τηλεφώνημα που είχαν ο Ομπάμα και ο Κάμερον εξέφρασαν την δήθεν ανησυχία τους για τις «ενδείξεις» χρήσης χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ. Βεβαίως οι ενδείξεις για τις οποίες μιλάνε είναι φαιδρές και μυρίζουν προβοκάτσια από πολύ μακριάΜία από αυτές τις «ενδείξεις» που μίλαγαν για 1200 έως 1700 νεκρούς διαψεύστηκε από τους ίδιους του «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», αφού σύμφωνα με το ανακοινωθέν της οργάνωσης: "Σε τρία νοσοκομεία της Δαμασκού, νοσηλεύτηκαν περίπου 3.600 ασθενείς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν συμπτώματα από εισπνοή νευροτοξικών αερίων. Οι 355 από αυτούς κατέληξαν". Ενώ ουδείς έχει καταφέρει να δώσει εξηγήσεις για τις αποδείξεις χρήσης των χημικών όπλων από τους "αντάρτες" και όχι από το καθεστώς. 

Βεβαίως οι αμερικανοσιωνιστές δεν ενδιαφέρονται διόλου για το ποιος έκανε χρήση χημικών όπλων και για τον αριθμό των θυμάτων. Έψαχναν αφορμή για να διενεργήσουν στρατιωτική επέμβαση στην περιοχή και την άδραξαν, ενώ φουντώνουν οι αποδείξεις ότι η επίθεση στην πραγματικότητα διενεργήθηκε από πράκτορες των αμερικανοσιωνιστών. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από όλο τον κόσμο ήδη από τις βάσεις των ΗΠΑ στην Ιορδανία έχουν αρχίσει και κινούνται ειδικές δυνάμεις προς την Δαμασκό. Η γαλλική Le Figaro επικαλείται πληροφορίες γαλλικών υπηρεσιών, οι οποίοι θεωρούν ότι οι άνδρες της συριακής αντιπολίτευσης εκπαιδεύτηκαν σε ειδικό στρατόπεδο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Την ίδια ώρα ανοικτά του Ισραήλ βρίσκεται το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Harry Truman, το οποίο θεωρητικώς «πραγματοποιεί ασκήσεις». Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω αεροπλανοφόρο είχε ξεκινήσει από τη ναυτική του βάση στο Νόρφολκ της Βιρτζίνιας στις 22 Ιουλίου και συνοδευόμενο από στόλο πλοίων μάχης κατευθύνεται προς τον Περσικό Κόλπο για την πραγματοποίηση περιπολιών. Αυτό ίσως σημαίνει ότι οι αμερικανοί είχαν γνώση ότι μέχρι την άφιξη του στην περιοχή, θα είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες που θα δικαιολογούν την παρουσία του. Το αεροπλανοφόρο ήταν αρχικά να αναχωρήσει τον Φεβρουάριο για την περιοχή του Περσικού κόλπου, όμως αυτή η αναχώρηση του καθυστέρησε έως τώρα, ενώ στα μέσα Αυγούστου πολλά ελληνικά ΜΜΕ είχαν σχετικά ρεπορτάζ, αφού στις 15 Αυγούστου το αεροπλανοφόρο βρισκόταν στην Αμερικανική βάση της Σούδας στο Μουζουρά Ακρωτηρίου.

Την ίδια ώρα η Ρωσία στέλνει και αυτή ένα αεροπλανοφόρο στην περιοχή, δεδομένου ότι το γεωπολιτικό παίγνιο που διενεργούν οι αμερικανοσιωνιστές την βάζει στο στόχαστρο. Έτσι πέραν των δηλώσεων όπως αυτή του βουλευτή και επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής (ανήκει στην στενή ομάδα του προέδρου Πούτιν) Αλεξέϊ Πουσχόφ ότι "ο M.Ομπάμα συμπεριφέρεται σαν κλώνος του Τζωρτζ Μπους και ετοιμάζεται να εμπλακεί σε έναν παράνομο πόλεμο στην Συρία όπως έκανε εκείνος", το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" ετοιμάζεται να αφιχθεί επίσης στην περιοχή, όπου αναμένεται να γίνει το επίκεντρο της διπλωματίας και ίσως μίας θερμής συρράξεως. 

Το γεωπολιτικό παιχνίδι γύρω από την Συρία, λοιπόν, φουντώνει με την κλιμάκωση που είχαμε προβλέψει σε πολλές από τις αναρτήσεις της ιστοσελίδας μας. Οι αμερικανοσιωνιστές χρησιμοποίησαν τους δήθεν "αντάρτες" μέχρι την ώρα που διαπίστωσαν την αδυναμία τους να ρίξουν την κυβέρνηση Άσαντ με αυτό τον τρόπο. Στην συνέχεια τουρκικές και ισραηλινές δυνάμεις επιχείρησαν πολλές προβοκάτσιες και πολεμικές επιχειρήσεις, επίσης ανεπιτυχώς. Έτσι μετά τις διαταγές του Νεντανιάχου, ο οποίος είχε δηλώσει με νόημα στο CBS: «Είμαστε πιο κοντά στο Ιράν από τις ΗΠΑ. Είμαστε πιο ευάλωτοι. Και συνεπώς θα πρέπει να εξετάσουμε το θέμα αυτό πώς πρέπει να σταματήσουμε το Ιράν, ίσως πριν από τις ΗΠΑ», οι υπηρέτες του σπεύδουν να "καθαρίσουν" με την Συρία, έτσι ώστε να αρχίσει ο "επόμενος γύρος", αυτός της στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν.