Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Με μυστικές πτήσεις οι τοκογλύφοι έστειλαν 10 δισ. σε ελληνικές τράπεζες


Δημοσίευμα της Daily Mail, έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι απειλούν και εξευτελίζουν δημοσίως τον Ελληνικό Λαό, ενώ παρασκηνιακά κάνουν τα πάντα προκειμένου να διατηρήσουν στην εξουσία τις πολιτικές δυνάμεις και τους
υποτακτικούς τους, της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της χώρας. Προς επίτευξη αυτού του στόχου, από το καλοκαίρι του 2011 οι τοκογλύφοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέστειλαν μέσω μυστικών πτήσεων προς την Ελλάδα, το ποσό των 10 δισ. ευρώ!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά πως στις απειλές των αξιωματούχων της ΕΕ, για αποπομπή της Ελλάδος από το ευρώ, ο Ελληνικός Λαός απάντησε με γενικευμένη απόσυρση των καταθέσεών του από τις τράπεζες. Το φαινόμενο αυτό οδήγησε σε μια πρωτόγνωρη ζήτηση ρευστού, στην οποία το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έδειχνε ανίκανο να ανταποκριθεί: «τον Ιούνιο του 2011 η Ελλάδα είχε ξεμείνει από χαρτονομίσματα. Κυριολεκτικά. Υπήρχε έλλειψη όλων των χαρτονομισμάτων εκτός από εκείνα των 10. Οι Έλληνες είχαν απαντήσει στις απειλές της τρόικας για μπλοκάρισμα της δόσης των 12 δισ. ευρώ, αποσύροντας από τις τράπεζες τις καταθέσεις τους».

Μπροστά στην διαφαινόμενη απειλή της κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, οι τοκογλύφοι των Ευρωπαϊκών Λαών, αποφάσισαν πως έπρεπε να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς υπήρχε εκτός της Ελλάδος, υπήρχε ο επιπρόσθετος φόβος της εξάπλωσης του φαινομένου και στις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού νότου. Θέλοντας μάλιστα να αποδώσει το γενικότερο κλίμα φόβου του Ιουνίου του 2011, υψηλόβαθμος αξιωματούχος ο οποίος επιβλέπει το λεγόμενο «πρόγραμμα διάσωσης» της Ελλάδος, ανέφερε στην Daily Mail πως «Οι Έλληνες έπαιρναν 1-2 εκατ. ευρώ την ημέρα από το τραπεζικό σύστημα. Οι Έλληνες χρειάστηκε να στείλουν στρατιωτικά αεροπλάνα στην Ιταλία για να πάρουν χαρτονομίσματα. Μέχρι εκεί έφτασε η κατάσταση»!

Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου, ο οποίος επιβεβαιώνει επί της ουσίας τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, ισχυριζόμενος πως αν δεν είχε τονωθεί η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, τότε υπήρχε ο ορατός κίνδυνος της κατάρρευσης της εμπιστοσύνης προς αυτές, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την οικονομική σταθερότητα και τις προοπτικές της χώρας. Εμπορικά λοιπόν αεροσκάφη, ανέλαβαν την μυστική αποστολή χρήματος στην Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης των ευρωπαίων απατεώνων που δημοσίως απειλούσαν τον Ελληνικό Λαό και των εγχώριων υποτακτικών τους στην κυβέρνηση. Με αυτό τον τρόπο, μεταφέρθηκε στην Ελλάδα το ποσό των 10 δις ευρώ, το οποίο ακολούθως διανεμόταν μέσω φορτηγών και πλοίων σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας, στον ηπειρωτικό κορμό και στα ελληνικά νησιά.

«Δεν ήταν ούτε αποστολή για να σωθούν ζωές ούτε για να διατηρηθεί μια εύθραυστη δημοκρατία, όπως οι διάσημες αερογέφυρες στο Βερολίνο μετά τον Πόλεμο, αλλά για να προστατεύσουν και να παρατείνουν το οικονομικό πείραμα ενός πολυεθνικού νομίσματος», γράφει η βρετανική εφημερίδα, αποδίδοντας με κυνισμό τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ένας ολόκληρος Λαός, όχι μονάχα από τα κοράκια του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος αλλά κυρίως, από το εγχώριο πολιτικό και οικονομικό κύκλωμα που εξουσιάζει. Ιδού οι ευρωπαίοι «εταίροι» των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, τους οποίους έχουν το θράσος να ευγνωμονούν εκ μέρος του Ελληνικού Λαού! Εξαθλιώνουν τους Έλληνες, επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους, μας τους παρουσιάζουν ως «σωτήρες» μας.

Το ανωτέρω δημοσίευμα της Daily Mail, αποτελεί επιπλέον και δικαίωση της ανυποχώρητης και αδιαπραγμάτευτης θέσης της Χρυσής Αυγής για καταγγελία του Μνημονίου και άρνηση της πληρωμής του επαχθούς χρέους, ενώ καθιστά επίκαιρη την τοποθέτηση του Αρχηγού του Κινήματος, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ο οποίος από βήματος της Βουλής είχε τρίψει στα μούτρα τις απειλές των διεθνών τοκογλύφων, διακηρύσσοντας περήφανα τη θέση της Χρυσής Αυγής η οποία αποτελεί σήμερα και θέση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, πως «στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, εμείς οι Εθνικιστές δηλώνουμε ξεκάθαρα Ελλάδα»!