Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ MEGA…

Παραλειπόμενο των επομένων ημερών της απηγορευμένης από το σύστημα διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, που μας… ξέφυγε. Στο κανάλι mega, λοιπόν, εμφανίστηκε ο «πολύς» Μάκης Βορίδης. Ιδού τι είπε και ελάλησε σύμφωνα με τον… συνεργαζόμενο καθεστωτικό «Βηματοδότη»:


«Ο κ. Βορίδης, ο οποίος θεωρεί ότι τα ρατσιστικά αυτά συσσίτια είναι ό,τι χειρότερο στην εμπορευματοποίηση που επιχειρείται, κάνει έκκληση στα τηλεοπτικά κανάλια να προσκαλούν στα πάνελ και βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να τους απομυθοποιήσει ο κόσμος. Και κυρίως όταν θα έρχονται σε αντιπαράθεση με άλλα κόμματα. Και όχι να διαμαρτύρεται μονίμως ο Μιχαλολιάκος και οι φίλοι του ότι είναι αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ. Και αν δεν έρθουν στις προσκλήσεις για τηλεοπτικό διάλογο, τότε, σημειώνει, να μένει η καρέκλα τους… κενή και οι «εκπομπάρχες» να λένε ότι εκλήθησαν και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής οι οποίοι αρνήθηκαν να έρθουν».

Βρε τον κύριο Μάκη τι ωραία που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό! Και γιατί τον κοροϊδεύει; Γιατί όλα αυτά τα είπε σ’ ένα κανάλι του οποίου ο διευθυντής (προφανώς κατόπιν συνεννοήσεως με τους «νταβατζήδες» ιδιοκτήτες του) έχει καυχηθεί δημοσίως ότι ποτέ κανένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο κανάλι των αφεντικών του. Τα ίδια έχει δηλώσει δημοσίως και ο Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης, από τα «μεγάλα κεφάλια» του καναλιού (ο οποίος έχει σχεδόν κάθε Δευτέρα τον κ. Μάκη στην «Ανατροπή» του – προφανώς έχουν κάποια… κοινά σημεία γι’ αυτό τον συμπαθεί ιδιαιτέρως). Σε ποιους, λοιπόν, τα λέει αυτά τα σάπια; Για χαχόλους έχει περάσει τους Έλληνες;

Εθνικισμός.net