Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο Κουβέλης αναζητεί ρόλο εναγωνίως...και οι πρεσβείες των υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαθαίνουμε από εγκυρότατες πηγές ότι ο Κουβέλης έχει τις τελευταίες εβδομάδες επισκεφτεί τους εξής πρέσβεις:
- Γερμανίας
- Ισπανίας
- Μ. Βρετανίας
- Ισραήλ
Λέτε να επιδιώκει να πάρει το "ok" για....Πρόεδρος Δημοκρατίας;!

Αφού έμεινε στα αζήτητα για καιρό πολύ, μετά την αποχώρησή του από τη συγκυβέρνηση και αφού βλέπει τα ποσοστά του συνονθυλεύματός του να καταβαραθρώνονται, βγήκε στη γύρα ο αρχηγός της ΡΗΜΑΔ Φ. Κουβέλης για να πει τον… πόνο του και να πουλήσει το παραμύθι του –κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε.

Η επανεμφάνισή του.....
φιλοσιωνιστή πολιτικάντη έγινε μέσω συνέντευξης στην εφημερίδα της… σιωνιστικής αριστεράς («Εφημερίδα των Συντακτών»), στην οποία υποστήριξε πως ο σχεδιασμός του (φον) Αντωνάκη προέβλεπε πρόωρες κάλπες μες στο κατακαλόκαιρο – σχέδιο το οποίο δεν ευοδώθηκε, όπως εκτιμά, λόγω του «απαγορευτικού» που εξέδωσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι: 

«Υπήρχε σχέδιο εκλογών. Θεώρησαν ότι μπορούσε η Νέα Δημοκρατία, έστω και με επαναληπτικές εκλογές, υπό το βάρος διλημμάτων και πόλωσης, να πετύχει αυτοδυναμία».

Και βέβαια, ο μπάρμπα-Φώτης μας δουλεύει αγρίως. Υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας που πραγματικά πιστεύει ότι θα τολμούσε ποτέ ο (φον) Αντωνάκης να σκεφτεί έστω να κάνει πρόωρες εκλογές χωρίς να πάρει πρώτα την έγκριση των διεθνών τοκογλύφων; 

Πασπαρτου