Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μ.


ΣΤΙΣ 29/7/2013 στα γραφεία της Τ,Ο, Βορείων Προαστίων, με αφορμή την ύπουλη δολοφονική επίθεση των αναρχοάπλυτων αριστεριστών στην Πάτρα, εναντίον 3 συναγωνιστών που τίμησαν την θυσία των ηρωικώς πεσόντων συντοπιτών τους στην Κύπρο,
το 1974, πραγματοποιήθηκε ομιλία και προβολή, από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μ. με θέμα ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο συναγωνιστής με ιστορικά ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικό, ανέδειξε τις προδοτικές κινήσεις του κομμουνισμού εναντίον όλων των εθνικών μας αγώνων, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του ΚΚΕ . Οι προδοσίες του, εναντίον της Μικρασιατικής Εκστρατείας (1919-1922), εναντίον του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου και του αγώνα του Ελληνικού Στρατού εναντίον του Άξονος (1940-41), εναντίον του ιερού αγώνα της ΕΟΚΑ (1955) για Ένωση με την Ελλάδα, οι προδοτικές στάσεις που κράτησε όσον αφορά την Μακεδονία, την Θράκη και την Βόρειο Ήπειρο κατά καιρούς, το καπέλωμα της Εθνικής Αντίστασης του λαού μας την περίοδο της Κατοχής (1941-1944), οι σφαγές των άλλων αντιστασιακών ομάδων στην περίοδο του Κατοχικού Εμφυλίου, αναλύθηκαν πλήρως με αδιάσειστα ενοχοποιητικά στοιχεία και ανέδειξαν το προδοτικό και ανθελληνικό χαρακτήρα της Αριστεράς.

Η ομιλία στηρίχθηκε αποκλειστικά σε κείμενα ντοκουμέντα του ίδιου του ΚΚΕ, σε αποφάσεις και διακηρύξεις συνεδρίων του και ολομελειών του, καθώς και σε επίσημα έγγραφα του Γερμανικού Υπουργείου Στρατιωτικών τα οποία αποδεικνύουν ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Γερμανικός Στρατός είχε διπλάσιες απώλειες από την ελονοσία παρά από την δράση ανταρτικών κομμουνιστικών ενεργειών εναντίον του !!! Αυτή ήταν η συνεισφορά στην Εθνική Αντίσταση εκείνων που έσφαξαν χιλιάδες αγνούς Έλληνες πατριώτες, μεσούσης της Κατοχής , προκειμένου να επιτύχουν τα σκοτεινά τους σχέδια μπολσεβικοποίησης της πατρίδας μας.