Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ελεεινοί καραγκιόζηδες! κυβερνώντες δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τον Ελληνικό λαό.


Στη σημερινή Ελλάδα, οι λαθρομετανάστες έρχονται όποτε τους αρέσει και όποτε θέλουν. Τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, πρώην κατάδικοι, πόρνες, ζητιάνοι, έμποροι ναρκωτικών, άτομα με μεταδοτικές ασθένειες.
Δεν ελέγχεται το ιστορικό ούτε καν εκείνων που παίρνουν άδεια εργασίας. 

Από τη στιγμή που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή και ιατρική περίθαλψη, με επιβάρυνση των γηγενών, των Ελλήνων φορολογουμένων. Ακόμη κι αν απελαθούν επειδή έχουν διαπράξει κάποιο φριχτό έγκλημα, πάντοτε καταφέρνουν να επιστρέψουν. Αν απελαθούν ξανά, πάλι γυρίζουν πίσω. Φυσικά, για να διαπράξουν κι άλλα εγκλήματα.

Ανάθεμά τους! Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τις διαδηλώσεις που έκαναν οι λαθρομετανάστες, κατακλύζοντας τις πλατείες μας για να απαιτήσουν, με αυθάδεια, άδειες παραμονής και ιθαγένεια, με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. (Οι περισσότεροι λαθροεισβολείς, ανέμιζαν τις σημαίες της χώρας τους, ή κόκκινες σημαίες ακόμα και στην πλατεία Συντάγματος). Αυτά τα παμπόνηρα, παραμορφωμένα πρόσωπα. Αυτές οι δολοφονικές υψωμένες γροθιές, έτοιμες να μας χτυπήσουν, εμάς τους Έλληνες, να μας κλείσουν σε καταυλισμούς, να μας αφανίσουν.

Αυτές οι κραυγές τους, μας έφερναν στο νου τις κραυγές των δολοφόνων οπαδών του Ισλάμ, του Χομεινί στο Ιράν, του Μπιν Λάντεν στην Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Ιράκ, Σενεγάλη, Σομαλία, Νιγηρία κ.ο.κ...

 Ελεεινοί καραγκιόζηδες! κυβερνώντες δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τον Ελληνικό λαό. Είχαν κατεβεί οι λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες στις πλατείες, μας απειλούσαν ακόμα και με πόλεμο, και δεν κρύβονταν διόλου.

Για να τους απελάσετε, για να τους διώξετε, θα αρκούσε να τους περικυκλώσετε με λίγους αστυνομικούς, ή στρατιώτες, να τους φορτώσετε σε φορτηγά, να τους οδηγήσετε σʼ ένα αεροδρόμιο ή ένα λιμάνι, και να τους στείλετε πίσω στις πατρίδες τους και όποιος έφερνε αντίρρηση ας τους έπαιρνε στο σπίτι του.-

 Λεωνίδας Β.Π.