Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ – ΚΚΕ: ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Επίθεση με… πατριωτικά (!!!) βέλη εξαπέλυσε στην Χρυσή Αυγή από το βήμα της βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του σφυροδρέπανου ΚΚΕ, Θανάσης Παφιλής, με αφορμή τη συμπλήρωση των 39 χρόνων από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο:

«Τον δρόμο για την εισβολή, που απ’ ότι φαίνεται ήταν σχεδιασμένη πολλά χρόνια πριν, τον άνοιξε η ΕΟΚΑ Β’. Ξέρετε ποιος ήταν αρχηγός της. Και τον άνοιξε σε συνεργασία με την ελληνική χούντα. Η επισήμανση αυτή έχει να κάνει με τη Χρυσή Αυγή που κλείνει τη λέξη “Έλληνες” σε όλες τις πτώσεις και που μας παριστάνει τον προστάτη του ελληνικού έθνους, για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν οι πολιτικοί τους πρόγονοι, τους οποίους υπερασπίζονται και σήμερα, με πρώτο τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο να σηκώνει τη σημαία της χούντας σε συγκέντρωση».
Επαναλαμβάνει, λοιπόν, ο κουκουές το γνωστό -αλλά ξεφτισμένο πλέον- παραμυθάκι της μεταπολίτευσης, που όμως δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα ν’ ανοίξει τον φάκελο της προδοσίας της Κύπρου. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί θα αποκαλυφθεί πως την πούλησαν (την Κύπρο) για να ξαναγυρίσουν;
Αλλά, μέχρις εδώ ήταν το… πατριωτικό ντελίριο του κουκουέ. Γρήγορα συνήλθε και επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη της προδοσίας, υποστηρίζοντας πως οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες:
«Θεωρούν τους Κύπριους Έλληνες, υπονομεύοντας και ανοίγοντας το δρόμο για την τούρκικη κατοχή και εκτελώντας τα σχέδια των Αμερικανών για τη διχοτόμηση του νησιού».
Ασφαλώς και δεν μας προκαλεί καμιά έκπληξη η νέα προδοτική θέση του ΚΚΕ. Άλλωστε, οι κομμουνιστές δεν ήταν που κατέδωσαν τον Γρίβα-Διγενή στους Άγγλους αποικιοκράτες, το 1955, δια στόματος του τότε Γ.Γ. τους Νίκου Ζαχαριάδη, από τη «Φωνή της Αλήθειας»; Οι κομμουνιστές (της Κύπρου) δεν ήταν που κατέδιδαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, η οποία είχε φτιάξει ειδικό τμήμα εκτελέσεων αυτών των προδοτών, που είχε επικεφαλή του τον αείμνηστο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο; Κομμουνισμός, λοιπόν, και προδοσία ήταν, είναι και θα είναι για πάντα έννοιες συνώνυμες!

Εθνικισμός.net