Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ “ΤΣΙΜΑ” ΚΑΙ “ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ”


Ο αδέκαστος Π. Τσίμας ζήτησε να παραδοθούν στην δημόσια χλεύη οι δυστυχισμένοι που στην πείνα τους και την απελπισία τους επάνω, αποδοκίμασαν τον Καμίνη.
Τραμπούκους τους χαρακτήρισε η Τρέμη. Τραμπούκους και μαφία… Ο Τσίμας, μάλιστα ζήτησε να ταυτοποιηθούν από τις κάμερες τα πρόσωπα τους και να έχουν… την τιμωρία που τους αξίζει. Τα ίδια πάνω κάτω είπε και ο άλλος υπερασπιστής του μνημονίου. Ο Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ.

Ο “σοβαρός” Τσίμας και ο “λαϊκιστής” Πορτοσάλτε στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος. Δεν άντεξαν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι του MEGA και του ΣΚΑΪ, το θέαμα. Ενώ αντέχουν την πείνα και την εξαθλίωση των πολιτών, την ανεργία τους, την διάλυση της ζωής τους, τους είναι αδιανόητες αυτές οι αντιδράσεις. Αυτά που προκάλεσαν οι πολιτικοί και υπερασπίστηκαν ορισμένοι δημοσιογράφοι, μετά το σοκ της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης που ήδη βρίσκεται εδώ όμως θα έχουν τελικά αυτή την κατάληξη.

Η οργή και η αγανάκτηση χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων απελπισμένων ανέργων ακολουθεί και πολλές φορές δικαιολογεί την ρήση πως: “Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες”.