Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ, ΘΕΟΔΟΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Στις  26/7/2013 τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχτούν έναν μάχιμο Κύπριο συναγωνιστή του ΕΛΑΜ , τον Θεοδόση Φιλίππου, ο οποίος ενώπιον δεκάδων συναγωνιστών πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με τους δύο νεομάρτυρες του Κυπριακού Ελληνισμού, τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού. 




Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο χρονικό των γεγονότων που ξετυλίχτηκε τον Αύγουστο του 1996 με την πανευρωπαϊκή πορεία των μοτοσικλετιστών, η οποία κατέληξε στα κατεχόμενα και οδήγησε στην στυγερή δολοφονία από αφιονισμένους γκρίζους λύκους του ήρωα Τάσου Ισαάκ . Την ημέρα της κηδείας του μάρτυρα Ισαάκ, ο ξάδελφος του Σολωμός Σολωμού, δείχνοντας απαράμιλλη περιφρόνηση προς τον θάνατο, με το τσιγάρο στα χείλη πέρασε στο πάνθεο της ιστορίας με την απίστευτη ενέργεια να επιχειρήσει να κατεβάσει την βρωμερή ημισέληνο από τον ιστό της σημαίας που μολύνει τον κυπριακό ουρανό, δεχόμενος τα φονικά πυρά των Τούρκων. Ο συναγωνιστής Φιλίππου υπενθύμισε πως έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης των δολοφόνων , τα οποία όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει εκτελεστά. 

Στην μνήμη των δολοφονηθέντων ηρώων, που αποτελούν ινδάλματα για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, κρατήθηκε με κατάνυξη ενός λεπτού σιγή από τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές. ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!