Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η Ελλάς καταστρέφεται και ο “Καζανόβα” Κεδίκογλου χαριεντίζεται...


Ταινία του αείμνηστου Κωνσταντάρα θύμισαν τα ρεζιλίκια του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.
Ο Κεδίκογλου, λοιπόν, εθεάθη και φωτογραφήθηκε (επίτηδες μήπως;) σε πανάκριβο θέρετρο με νεαρή γυναίκα, η οποία έχει τουλάχιστον τα μισά του χρόνια.

 Η πρόκληση διπλή, αφού πρώτον το συγκεκριμένο θέρετρο έχει τιμές που το καθιστούν αποκλειστικότητα πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών και πάσης φύσεως διαπλεκόμενων. Κοινώς ο Κεδίκογλου κάνει lifestyle και spa την ίδια ώρα που ψηφίζει μέτρα αφαίμαξης του Ελληνικού Λαού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ουδόλως ενδιαφέρεται για τους «πληβείους».

Το δεύτερο μέρος της πρόκλησης έχει να κάνει με τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι φωτογράφοι, πιθανόν κατ' εντολή του υπουργού, και τον κάνουν να φαίνεται σαν τον "δάσκαλο" των "The Κόπανοι". Να σημειωθεί πως ο "δάσκαλος" στους "The Κόπανοι" ήταν προϊστάμενος μιας σπείρας λαμογιών, χαρτοκλεφτών και απατεώνων. Οποιαδήποτε συνειρμική σύνδεση με υπαρκτά γεγονότα και πρόσωπα είναι κακόβουλη...

 Την ώρα, λοιπόν, που ο Ελληνικός Λαός πένεται, ο παρά τω πρωθυπουργώ ξοδεύει αφειδώς πακτωλούς χρημάτων, προκειμένου να αυτοξευτιλίζεται, εκτός και αν νομίζει ότι οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν τον «κολακεύουν». Πάντως δείχνουν την πραγματική εικόνα της κυβέρνησης, ως ένα ανάλγητο συνονθύλευμα υπηρετών της πλουτοκρατίας που λυμαίνεται την Πατρίδα μας, που δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο! 

ΥΓ. Ο διορισμός της εν λόγω αιθέριας ύπαρξης ως μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του κ. Κεδίκογλου μόνο με αξιοκρατικά κριτήρια έγινε όπως φαίνεται...