Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΝΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ

Μπορεί να μην έβγαλε –ακόμη- ανακοίνωση η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για το ξεπάστρεμα του Αλβανού κακούργου Μάριον Κόλα, έβγαλε όμως η ένοπλη συνιστώσα του, η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα, οι ΚΟΤΑΡΕΣ (που το παίζουν κι «επαναστάτες»…)
δεν υπογράφουν αντρίκια με τα ονοματάκια τους, αλλά με το αδερφίστικο «Μερικά φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ που βρέθηκαν μαζί με τον Μάριαν στις φυλακές Τρικάλων». Ιδού η εκ του ασφαλούς ανακοίνωση που έβγαλαν και του δημοσιεύτηκε στον παρακρατικό βόθρο του Σόρος (indymedia, αυτό που θα… έκλεινε ο φον Αντωνάκης ο γερμανόδουλος):

«Γνωρίζουμε όμως επίσης πως είχε ελεύθερη ψυχή, και πως τα μάτια του κοιτούσαν τον ορίζοντα, αναζητώντας διαρκώς την ευκαιρία να αποδράσουν από το νεκρό χωροχρόνο της φυλακής. Για αυτό θέλαμε να μιλήσουμε. Για τα λιγοστά λόγια που είχαμε ανταλλάξει μαζί του. Για το πώς ήθελε και απαιτούσε την ελευθερία του άνευ όρων. Για τον τρόπο που παθιασμένα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Για την ελευθερία που μάτωσε και έδωσε τελικά τη ζωή του. Για έναν δρόμο που ελάχιστοι επιλέγουν να ακολουθήσουν ως το τέλος. Για όλα όσα εκτιμήσαμε σε εκείνον όταν τον γνωρίσαμε. Ένα αντίο σε σένα φίλε. Ένα αντίο σε όλους αυτούς που «φύγανε» στην προσπάθεια τους να αποδράσουν από τα κλουβιά της Δημοκρατίας.

ΥΓ. Όσο για τις ενέδρες θανάτου και τους θρασύδειλους σύγχρονους κυνηγούς κεφαλών, τα λόγια περιττεύουν. Χαρά μας είναι να πενθείτε πάνω από τα φέρετρα συναδέλφων σας».

(ΥΓ): Αυτό το υστερόγραφο είναι δικό μας: (φον) Αντωνάκη και κόντε-Δένδια, να χαίρεστε τους μελλοντικούς συνεταίρους σας στην εξουσία!

Εθνικισμός.net