Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ


Την άποψή του για τη σημερινή πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα, λέει ο νέος υπουργός (ελέω Σαμαρά…) της Νέας Πασοκοκρατίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, μέσω… παραπολιτικής διαρροής που διοχέτευσε στην καθεστωτική εφημερίδα «Βήμα» και στη στήλη «Βηματοδότης».
Εκεί, μεταξύ των άλλων, ο Χρυσοχοΐδης διαπιστώνει πως η Χρυσή Αυγή έχει μείνει μόνη αντίπαλος του καθεστώτος, καθόσον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «κολλήσει», η ΔΗΜΑΡ έγινε… ΡΗΜΑΔ, ενώ το ΚΚΕ και το κόμμα Καμμένου δεν τα υπολογίζει καθόλου, κι ούτε τα αναφέρει καν:

 «Τώρα θα πείτε πώς βλέπει την πολιτική κατάσταση ο κ. Χρυσοχοΐδης που συμμετέχει στη συγκυβέρνηση ΠαΣοΚ-ΝΔ; Μαθαίνω ότι στις συζητήσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης λέει ότι η κυβέρνηση αυτή θα πάει μακριά και ότι έχει μέλλον. Και τούτο γιατί θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να είναι κολλημένος και όσοι πασόκοι - όπως ο κ. Γ. Παπανδρέου ή ο κ. Κ. Σκανδαλίδης - κοιτάνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύουν ότι θα πέσει η κυβέρνηση δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και ακόμη, λέει ότι ο Φώτης (σ.σ.: ο κ. Φ. Κουβέλης) έχει καταρρεύσει και μένει μόνον η Χρυσή Αυγή, η οποία και εκμεταλλεύεται τον φόβο των ανθρώπων και διεμβολίζει τη νεολαία. Όλοι αυτοί, διερωτάται ο υπουργός, δεν αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις, δεν βλέπουν τι θέλει ο κόσμος, δεν μπορούν να τον ερμηνεύσουν, δεν έχουν εικόνα τι γίνεται γύρω τους;». 

 Πόση αξία έχουν οι εκτιμήσεις του Χρυσοχοΐδη; Τεράστια! Γιατί οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως πρώτος απ’ όλους αυτός, σε χρόνο ανύποπτο (από το 2009) είδε τον κίνδυνο για το σύστημα από την Χρυσή Αυγή και επιχείρησε (ανεπιτυχώς!) να καταστείλει τη δράση του κινήματος με αστυνομικές μεθόδους!

Εθνικισμός.net