Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ


Στις 19/7/2013 τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων , είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχτούν την συναγωνίστρια και βουλευτή της Β Αθηνών Ελένη Ζαρούλια.
Ο συναγωνιστής βουλευτής Γεώργιος Γερμενής την καλωσόρισε και εκθείασε την στάση της και την προσφορά της στον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

.Η συναγωνίστρια Ζαρούλια , παίρνοντας τον λόγο έκανε μια εκτενέστατη ανάλυση των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων σχετικά με την επίσκεψη Σόιμπλε, την δουλοπρεπή στάση των κυβερνώντων, την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκε ο απλός Έλληνας πολίτης, στην απίστευτη απαγόρευση του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καλαμάτας μετά από συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και INDYMEDIA , την ίδια ώρα που οι αναρχικοί ανεμπόδιστα κάνουν όπου και όποτε θέλουν τα ρατσιστικά εις βάρος των Ελλήνων ψευτοφεστιβάλ τους και σε άλλα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας και της οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι δυο βουλευτές μας, απάντησαν κατόπιν σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των δεκάδων συναγωνιστών που παρευρέθησαν την Παρασκευή στα γραφεία της τοπικής , κάνοντας τα για άλλη μια φορά να φαντάζουν πολύ μικρά για αν χωρέσουν τους εθνικιστές των Βορείων Προαστίων.