Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ


Δραματική μείωση της απασχόλησης καταγράφει σχετική μελέτη της Icap Group, αναφέροντας ότι ο λόγος «άνεργοι/ απασχολούμενοι» διαμορφώνεται σήμερα (Α’ τρίμηνο 2013) στο 38% περίπου, δηλαδή σε κάθε οκτώ εργαζομένους αντιστοιχούν τρεις άνεργοι.



 Ο αριθμός των ανέργων στη χώρα μας συνέχισε να αυξάνεται δραματικά, κατά το 2012, ενώ και, το Α΄ τρίμηνο του 2013, διευρύνθηκε περαιτέρω. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., κατά το Α΄ τρίμηνο του 2013, ο αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 1.355.237 άτομα, αυξημένος κατά 4,6%, σε σχέση με το Δ΄ τρίμηνο του 2012 και κατά 21% έναντι του Α΄ Τριμήνου του 2012.

 Όπως αναφέρεται στη μελέτη, η ύπαρξη ανέργων, ακόμα και με υψηλότατο επίπεδο εκπαίδευσης και η παράταση της ύφεσης, φαίνεται να μετατρέπουν την ανεργία, εκτός από διαρθρωτικό και σε «πάγιο» χαρακτηριστικό της ελληνικής οικονομίας.

Αναλύοντας τα τριμηνιαία στοιχεία, που δημοσιεύει η ΕΛ.ΣΤΑΤ., παρατηρείται ότι η αύξηση της ανεργίας, τα έτη 2009 και 2010, δεν προήλθε μόνο από τη μείωση της απασχόλησης, αλλά και από την αύξηση του επιπλέον ξενόφερτου εργατικού δυναμικού (Λαθρομετανάστες).

 Και μετά από όλα αυτά Τρέχα Έλληνα στα αντιρατσιστικά φεστιβάλ να στηρίζεις τους λαθρομετανάστες και τα ορφανά του Στάλιν για να είσαι ιν (in) και άνεργος. 

 Τα ανθελληνικά κόμματα του λεγόμενου Αντι/συνταγματικού τόξου τώρα πια δεν έχουν ανάγκη να υποκρίνονται και να φορούν την μάσκα, του «Ελληνικού κράτους». Δείχνουν τα δόντια τους, κατακρεουργούν όποια κοινωνική κατάκτηση έχει απομείνει, κηρύσσουν ανοιχτό πόλεμο στη ζωή μας, στην ύπαρξή μας.Τα στοιχεία τους και μόνο μαρτυρούν την τραγική κατάσταση που έχουν φέρει τις Ελληνικές οικογένειες.

Η επίθεση τους δεν αφορά ορισμένους. Αφορά κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Η ελπίδα που σπέρνουν δεν μπορεί πλέον να οδηγεί σε αυταπάτες γι' αυτό πρέπει να γνωρίζουμε πως οι συνταγές τους οδηγούν μόνο στην καταστροφή, στον αφελληνισμό της χώρας και στην διάλυση του Ελληνικού εργατικού δυναμικού.

 Η μαρξιστική δημοκρατία τους είναι η χαριστική βολή σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που υποφέρουν και βυθίζονται στην ανέχεια και την απόγνωση. Απέναντι σ' αυτή την τραγική κατάσταση υπάρχουν άμεσες και ρεαλιστικές λύσεις: Κανένας συμβιβασμός για την υπεράσπιση της Ελληνικής οικογένειας. Να βάλουμε φραγμό σ' αυτούς που επιδιώκουν την καταστροφή του Έθνους μας. 

Παλεύουμε όλοι εμείς στην Χρυσή Αυγή με νύχια και με δόντια ενάντια στις αιτίες που γεννούν την εξαθλίωση στην Ελληνική κοινωνία, ενάντια στο εθνοπροδοτικό κομματικό σύστημα που ξεπουλάει την χώρα. Όλα όσα έχουμε χάσει πρέπει να κερδηθούν πάλι και να κατακτηθούν μέσα από οργάνωση και συλλογικούς αγώνες συσπειρώνοντας των Ελληνικό λαό στην Χρυσή Αυγή. Το Κόμμα των Ελλήνων. 

σπίθας