Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έσπασε τα κοντέρ γελοιότητας η προπαγάνδα των δημοσιογραφίσκων

Τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, με την μαζική διανομή τροφίμων στον σταθμό Λαρίσης, που αποκάλυψαν και στον πιο δύσπιστο το μέγεθος της αποδοχής του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία, έχουν στην κυριολεξία τρελάνει το "συνταγματικό τόξο" και τα παπαγαλάκια του.
Μετά μάλιστα και την αποκάλυψη των δυσθεώρητων ποσοστών της Χρυσής Αυγής, οι εχθροί των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκονται σε απόγνωση.

Η εντολή από τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας είναι πια σαφής: Χτυπήστε την Χρυσή Αυγή με ότι λογικό ή παράλογο σενάριο υπάρχει. Και επειδή τα λογικά εξαντλήθηκαν, την σκυτάλη έχουν πάρει πια οι παραλογισμοί και η γελοιότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το άρθρο της γνωστής για τις επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής εφημερίδας "Ελλάδα αύριο". Έγραψε λοιπόν ο ευφάνταστος σεναριογράφος - δημοσιογράφος: "Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, προορίζεται να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος, για τις ευρωεκλογές του 2014. Εάν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής εκλεγεί, το πιθανότερο με τα σημερινά δεδομένα ναι, τότε τη θέση της στη Βουλή καταλαμβάνει η κόρη του ζεύγους Ουρανία...".


Πόσο γελοίοι πια, πόσο; Να ενημερώσουμε τους φωστήρες της δημοσιογραφίας, οι οποίοι μεταφέρουν και "ασφαλείς πληροφορίες" πως α) αν η συναγωνίστρια Ζαρούλια παραιτούνταν για οποιοδήποτε λόγο από την βουλευτική της έδρα, την θέση θα καταλάμβανε ο επόμενος σε ψήφους συναγωνιστής και συγκεκριμένα ο Μιχάλης Γιαννόγκωνας σύμφωνα και με την σταυροδοσία των τελευταίων εκλογών.

Και β) η συναγωνίστρια Ουρανία ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ! Πώς γίνεται ρε δημοσιογραφίσκοι να καλυφθεί μια έδρα από ένα άτομο που δεν είναι στην σειρά του ψηφοδελτίου, αλλά ούτε καν στο ψηφοδέλτιο! Αλλά έτσι λειτουργεί η τακτική της λασπολόγησης. Λέγε - λέγε όλο και κάτι θα μείνει.Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής όμως, όλη η λάσπη επιστρέφεται στα παπαγαλάκια που τον τελευταίο καιρό έχουν βαρυστομαχιάσει...