Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Παίρνουν την πατρίδα μας, τελειώνουν τη φυλή μας;


Έρχονται οι ξένοι ''προστάτες'' στην ίδια μας την πατρίδα να μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ πως τα εδάφη μας τα παραχωρούν σε άλλους λαούς και δη Αφρικανοασιάτες, τριτοκοσμικούς, μουσουλμάνους για ...να προστατέψουν από την ...υπογεννητικότητα!!!
Ωμά, κ...υνικότατα και ξεδιάντροπα παραδέχονται πως πρόθεσή τους είναι, όχι απλά εμάς τους Έλληνες να μας περιορίζουν εδαφικά, αλλά να μας εξαφανίσουν από την ίδια μας την πατρίδα ως λευκή φυλή γνησίων απογόνων των αρχαίων Ελλήνων, επειδή αποκτούμε 1-2 παιδιά, ενώ οι ''αντικαταστάτες μας'' Αφρικανοασιάτες όσα τους δώσει ο Αλλάχ!!!

Και βέβαια δικαίωμά μας είναι ν'αποκτήσουμε όποτε και όσα παιδιά θέλουμε!

Εξ άλλου ο Κίσινγκερ λέει πως ο πληθυσμός της γης πρέπει να περιοριστεί στους 1.500.000.000 κατοίκους αντί για τα 6.500.000.000 που είναι τώρα...Σε ποιους νομίζουν πως λένε αυτές τις απαράδεκτες δικαιολογίες για τον εποικισμό της Ελλάδας από τους τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους; Μήπως οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την παράνομη εισβολή και εγκατάσταση εκατομμυρίων ΛΑΘΡΟμεταναστών στην Ελλάδα, πέραν των όσων δεινών έφεραν μαζί τους όπως είναι η έξαρση της εγκληματικότητας και ξεχασμένων ασθενειών!

Δηλαδή μας παίρνουν την Ελλάδα μας, την πατρίδα μας, τη γη των προγόνων μας με το ''έτσι θέλω'' αναίμακτα, χωρίς πόλεμο, οι απολίτιστοι Αφρικανοασιάτες μουσουλμάνοι για να γεννούν, λέει, αντί για μας, τους αυριανούς Έλληνες!!! Για πόσο αφελείς ή ηλιθίους μας θεωρούν για να ΤΟΛΜΟΥΝ να λένε αυτά τ'απίστευτα; Πόσο δύσκολο νομίζουν πως είναι να αντιληφθούμε την αλήθεια και τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους αυτής της επίθεσης που δέχεται ο Ελληνισμός; Σαφέστατα οι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι ''φίλοι μας'' δεν ανησυχούν μήπως η Ελλάδα μείνει έρημη και ακατοίκητη χώρα! 

Η αλήθεια είναι η εξής:

Η μετατροπή της Ελλάδας σε μουσουλμανικό Ελλαδιστάν με μαυριδερούς κατοίκους και τζαμιά, είναι σχεδιασμένη προ πολλού και άρχισε να υλοποιείται πριν από 2-3 10ετίες, δειλά στην αρχή, εντατικά τώρα, επειδή η Ελλάδα έχει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ (γωνιακό οικόπεδο στη συμβολή τριών σπουδαίων ηπείρων) και διαθέτει ΠΛΟΥΣΙΩΤΑΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ! Αμφότερα τα επιβουλεύονται οι ''φίλοι'' μας Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι συν οι όμοροι σε μας λαοί (Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι, Βούλγαροι). Ως τώρα δεν καταφέραμε να τα εκμεταλλευτούμε ως λαός. Πάντα επενέβαιναν οι ξένοι ''προστάτες'' μας. Όποιος απροσκύνητος Έλληνας πολιτικός τους πήγε κόντρα, ανετράπη και διεπομπεύθη, όπως συνέβη και με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που τον ανέτρεψαν, τον εδίκασαν και τον εφυλάκισαν επειδή επρόκειτο να προβεί στην εκμετάλλευση της Ελληνικής ΑΟΖ και μάλιστα όχι σε δολλάριο, αλλά σε ΔΡΑΧΜΗ!

Τώρα οι ''προστάτες'' μας ετοιμάζουν την εκμετάλλευση των Ελληνικών θησαυρών επ'ωφελεία τους και επομένως θα πρέπει να εξαφανίσουν τους Έλληνες. Συν τοις άλλοις τα μεροκάματα των τριτοκοσμικών είναι κάτω του ορίου της φτώχειας, πράγμα που τους κάνει περιζήτητους εργάτες. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι η υπογεννητικότητα των Ελλήνων, την οποία αντιθέτως προωθούν με μέτρα αντιλα'ι'κά και κατά της απόκτησης παιδιών, για τα οποία πληρώνουμε δυσβάστακτους φόρους και θεωρούνται πλέον τεκμήριο διαβίωσης, όπως τεκμήρια διαβίωσης έφθασαν ν'αποτελούν και τα σπίτια που αγόρασαν οι γονείς μας με στερήσεις και οικονομίες μιας ζωής και κυρίως με χρήματα ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ. Έλληνες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σα μια γροθιά, δε θα επιτρέψουμε την πραγματοποίηση των ύπουλων σχεδίων για τον αφελληνισμό της Ελλάδας!

Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω το Έθνος!

Μ.Γ.
Πολιτικός επιστήμων