Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ Ο SYRIZA

Περί της προτάσεως μομφής που θα μπορούσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (εφόσον για την υποβολή της απαιτούνται τουλάχιστον 50 βουλευτές) την πρώτη μέρα της κρίσης στην ΕΡΤ,
για να ρίξει την συγκυβέρνηση και να ανοίξει το δρόμο για εκλογές, έγινε λόγος στη σαββατιάτικη εκπομπή του Γ. Αυτιά, στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο παρευρισκόμενος Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούσε με την πρόταση που είχε κάνει ο Καμμένος (ο οποίος μετά έβαλε την ουρά στα σκέλια και τη μάζεψε άρον-άρον…), η κυβέρνηση θα έπεφτε.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε τη δυνατότητα, δεν έσπρωξε τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας στο γκρεμό; Γιατί οι διεθνείς αφέντες δεν ήθελαν τώρα εκλογές και ο mister Tsipras, που είναι πιστό τους σκυλάκι δε μπορούσε να πάει κόντρα στις θελήσεις των αφεντικών του!

(ΥΓ): Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και –για να μην ξεχνιόμαστε- πατέρας αναρχοκομμουνιστή ληστοτρομοκράτη…), δήλωσε ότι η Κουμουνδούρου θα εξετάσει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής την… επόμενη εβδομάδα! Γιατί όχι τον Αύγουστο, που’ ναι… παχιές οι μύγες;

Εθνικισμός.net