Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

“Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα” - Παραδοχή Διαμαντόπουλου για την αποτυχία Τσίπρα

Τον Τάσο Μπιρσίμ αναπόλησαν στο Σύριζα, καθώς στην χθεσινή συγκέντρωση (να ΄χαμε να λέγαμε...) στο Σύνταγμα αποδείχθηκε πως ο... βασιλιάς είναι ολόγυμνος. Το βήμα στήθηκε πριν το συντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ με τα φώτα, τα μεγάφωνα και τα πανό οι διοργανωτές είχαν δημιουργήσει ένα κλειστό τρίγωνο με περίμετρο περίπου 150 μέτρα. Όλοι και όλοι κανά διχίλιαρο έμμισθοι Συριζαίοι μαζεύτηκαν και αυτό ήταν αντιληπτό από τηλεοράσεως, παρά τα προσεγμένα πανοραμικά πλάνα.

Ο αναρχικός αλλά καλά βολεμένος Συριζαίος Διαμαντόπουλος έγινε δέκτης των παραπόνων για την αποτυχία της συγκέντρωσης και έσπευσε να γράψει στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter: «Έχεις 20.000 τουλάχιστον και δεν τους βάζεις να κάθονται ανά ένα μετρό και να κρατούν από τέσσερις σημαίες. Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις».

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί θα ήθελαν οι Συριζαίοι να μαζέψουν 20.000 κόσμο, αλλά πού καιρός για επανάσταση... Όσο για τις μομφές στον Mr Alexis, ας επιληφθεί ο κ. Ζίζεκ. Τα γκουλάγκ να ΄ναι καλά κι από επαναστάτες βρίσκεις...