Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!

Τον τηλεδιασκεδαστή Λαλάκη (Λαζόπουλο) με τα… ψηλά κασέ, καμάρι της αριστεράς και της… προόδου, καταγγέλλουν –μάλλον αφελείς- εργαζόμενοι-ες της πολυδιαφημισμένης εκπομπής «Αλ Τσαντίρι»,
που απολύθηκαν από τον κατακόκκινο εργατοπατέρα γιατί τόλμησαν να απεργήσουν για να συμπαρασταθούν στους απολυμένους της ΕΡΤ,
που υπεράσπιζε μετά μανίας ο Λαλάκης. Ευκαιρίας δοθείσης, καταγγέλλουν ότι ο Λαλάκης ο… «αλληλέγγυος» εργατοπατέρας τους εκμεταλλευόταν αγρίως, τους είχε ανασφάλιστους ο δε χώρος εργασίας τους ήταν «μια αποθήκη».
Διαπιστώνουν, λοιπόν, μεταξύ των άλλων στην επιστολή τους οι απολυμένοι από τη ρωμαϊκή γαλέρα του Λαλάκη:

 «O κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζομένους της ΕΡΤ την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!».

Αντίθετα με όσα λένε οι απολυμένοι, εμείς δε βρίσκουμε καμιά αντίφαση έργων και λόγων του Λαζόπουλου. Σαν συνεπής κομμουνιστής που είναι από τα γεννοφάσκια του, πράττει ότι και το «τιμημένο» ΚΚΕ: σκούζει και χαλάει τον κόσμο για τα δικαιώματα των εργαζομένων, την ίδια ώρα που πετάει στο δρόμο –και χωρίς αποζημίωση- τους δικούς του εργαζόμενους! Αυτή είναι η παλιανθρωπιά, η υποκρισία και η κοινωνική αναισθησία των αριστερών. Αυτό είναι το περιβόητο… ήθος της αριστεράς!

Εθνικισμός.net