Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

(ΦΟΝ) ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Γράφει ο Αντίοχος

Βρισκόμαστε μια ανάσα εν όψει της ολικής επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, μιας και αύριο-μεθαύριο ορκίζονται οι νέοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.
Η νεκρανάσταση του πεθαμένου αυτού κόμματος είναι βεβαίως έργο του (φον) Αντωνάκη Σαμαρά. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο (φον) Αντωνάκης φορτώνει στην πλάτη των Ελλήνων το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Το’ χει ξανακάνει!

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω κι ερχόμαστε στο 1995. Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου είναι βαριά άρρωστος, η κυβέρνηση δε λειτουργεί, το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Κι έχει μπροστά του την προεδρική εκλογή του Μαρτίου 1995. Η ΝΔ ζητά επιτακτικά εκλογές και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να στηρίξει πρόεδρο κοινής αποδοχής σε καμιά περίπτωση. Ενώ, λοιπόν, οι εκλογές και η επικείμενη συντριβή του ΠΑΣΟΚ είναι επί θύραις, έρχεται ως από μηχανής Θεός ο (φον) Αντωνάκης Σαμαράς –πρόεδρος τότε της «Πολιτικής Άνοιξης- και σώζει το ΠΑΣΟΚ! Πως; Προτείνει για υποψήφιο πρόεδρο τον Κωστή Στεφανόπουλο, το θαλασσοπνιγμένο ΠΑΣΟΚ πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά και γλυτώνει τη συντριβή! Κι εκεί που είναι πεθαμένο, ανασταίνεται, αλλάζει αρχηγό μετά τον θάνατο του Παπανδρέου και κυβερνά τη χώρα για άλλα 9 χρόνια!!!

(ΥΓ): Η συνέχεια είναι ενδεικτική: στις εκλογές του 1996 ο Αντωνάκης Σαμαράς μένει εκτός βουλής και εξαφανίζεται από την πολιτική ζωή της χώρας για 8 ολόκληρα χρόνια! Ίδια θα είναι η πορεία του (προς τον όλεθρο…) και τώρα, με τη μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια γυρισμού…

Εθνικισμός.net