Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΑΒΡΟΔΙΑΙΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Απάντηση στην περιέργεια για την πρόσκληση (για πρώτη φορά…), αλλά και την πρωτοφανή υποδοχή που έτυχε προ μηνός περίπου ο mister Tsipras
σε εκδήλωση των βιομηχάνων (ΣΕΒ) δίνει το «Πρώτο Θέμα», κι έχει να κάνει με την επιρροή της κόρης του προέδρου Δασκαλόπουλου –η οποία είναι ΣΥΡΙΖΑ- στον πατέρα της:

 
«Ωστόσο η μετάλλαξη του κ. Δασκαλόπουλου δεν σηματοδοτείται μόνο την έντονη δραστηριοποίηση του στην τέχνη. Επηρεασμένος από την αναζήτηση νέων κοινωνικών ρευμάτων, τα οποία η κόρη του Αλεξάνδρα και ιδιοκτήτρια των ραδιοφωνικών σταθμών Εν Λευκώ και Freedom διερευνά, πείστηκε να ξεφύγει από την πεπατημένη στήριξη των αστικών πολιτικών δυνάμεων και να γίνει συνομιλητής του κ. Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κάλεσε στον ΣΕΒ. Ο κ. Δασκαλόπουλος εδώ και χρόνια έχει πολιτικές ανησυχίες πέραν του αστικού τόξου, το οποίο πυκνά καταγγέλλει για ολιγωρία και έλλειψη οράματος. Βέβαια και με τον κ. Τσίπρα έχει διαφορές, όμως το γεγονός πως ο τελευταίος βρίσκεται ηλικιακά κοντά στην Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, συν το γεγονός πως οι σταθμοί που η τελευταία διευθύνει βασίζονται σε νεανικά κοινά έχει οδηγήσει σε άλλες σκέψεις. Λέγεται μάλιστα ότι η Αλεξάνδα έχει ιδεολογικές επιρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα από τις συχνότητες των Εν Λευκώ και Freedom πολύ συχνά ακούγονται επιδοκιμαστικά σχόλια για τον Αλ. Τσίπρα και πολλά επικριτικά για τα κυβερνητικά κόμματα.».

Και βέβαια, η κόρη του Δασκαλόπουλου δεν είναι το μόνο τέκνο μεγαλοκαρχαρία που ελκύεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανάλογες… ανησυχίες έχει ως γνωστόν και ο υιός των μεγαλοκαπιταλιστών Αγγελόπουλων (του Θόδωρου και της Γιάννας), οι ληστοτρομοκράτες της Συνωμοσίας των Πυρήνων του ΣΥΡΙΖΑ, με τις… μαμάδες βορείων προαστίων και άλλοι πολλοί γόνοι ολιγαρχών του πλούτου.

Ερώτηση: γιατί τα αβροδίαιτα τέκνα των καπιταλιστών έλκονται από την αριστερά κι όχι –ας πούμε- από την Χρυσή Αυγή;

Απάντηση: Γιατί δεν είναι κορόιδα! Ξέρουν που είναι το συμφέρον τους!

Εθνικισμός.net