Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ-ΥΒΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΕΔΩ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!

Η περίπτωση του σημαιοφόρου της τουρκικής ομάδας στην Τελετή Έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων, Ριζά Καγιάλπ, που δημιούργησε σάλο με το… τιτίβισμα που έκανε στο Twitter:
«Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά», είναι λίγο-πολύ γνωστή. Εκείνο που δεν είναι γνωστό, είναι η απόλυτη στήριξη που παρείχε στον Μογγόλο το επίσημο τουρκικό κράτος.

 Έτσι, στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας Σουάτ Κίλιτς στους μεταλλιούχους της χώρας του στους Μεσογειακούς, ο Καγιάλπ καθόταν δίπλα του ακριβώς και είχαν εκτενή συζήτηση, σε τόνο απολύτως φιλικό. Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Τούρκος υπουργός έπλεξε από βήματος το εγκώμιο του Καγιάλπ, χαρακτηρίζοντάς τον «πηγή έμπνευσης της νεολαίας». Μ’ αυτά και με τ’ άλλα, θυμόμαστε την αισχρή μεταχείριση που είχε από το μνημονιακό ψευδοκράτος Ελλαδιστάν η αθλήτριά μας Βούλα Παπαχρήστου (την οποία μέχρι κι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες την έκοψαν!), για ένα ασήμαντο σχόλιό της στο Twitter.

Εθνικισμός.net