Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα!

Γίναμε όλοι μάρτυρες αυτές τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου της αγωνίας  των παρατάξεων για το ποια θα κατεβάσει πρώτη το περίφημο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.
Θαρρείς  και το μείζον πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Αυτό το νομοσχέδιο είναι τάχα μου που θα δώσει την λύση για την ανεργία και την εγκληματικότητα για τα οικονομικά προβλήματα του κοσμάκη που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βγάλει τον επιούσιο;
Έτσι είχαμε πρώτο τον υπουργό δικαιοσύνης, κύριο Ρουπακιώτη, που πράγματι τον τιμά ότι δήλωσε πως δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και πως ο νόμος αυτός έρχεται με σκοπό να φρενάρει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Απαντήσαμε στον κ. Ρουπακιώτη και στην κυβέρνηση πως «ναι είμαστε έτοιμοι φέρτε τον», ανοίξτε τους ασκούς του Αιόλου, ανοίξτε της πύλες της κολάσεως για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν, βγάλτε μας και εκτός νόμου, βάλτε μας και στη φυλακή εάν σας βολεύει, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την κάθε πρόκληση σας. Εμπρός λοιπόν, τι περιμένετε δείξτε πόσο πιστά σκυλιά της παγκοσμιοποίησης είστε, αποδείξτε την αφοσίωση σας στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ, στην οικογένεια Ρότσιλντ, Σόρος, Λόντερ και στο Κ.Ι.Σ. 

Μα, καλά πιστεύετε πως με όλα αυτά μπορείτε να σταματήσετε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών; Νομίζετε πως εάν βγάλετε από την μέση τον γράφοντα (γιατί έτσι ακούγεται σε κάποια σκοτεινά γραφεία και κέντρα σκοτεινών αποφάσεων) θα σταματήσετε  το πύρινο ποτάμι ανθρωπίνων ψυχών; Είστε γελασμένοι, γιατί βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος. Αυτό που κατάφερε τόσα χρόνια με τον αγώνα της η Χρυσής Αυγή ήταν να πάρει τα τέκνα, της αποτυχημένης γενιάς του πολυτεχνείου και να τα μετατρέψει σε πραγματικούς αγωνιστές, να τους δώσει όραμα και ιδανικά να τους μιλήσει για το ένδοξο παρελθόν των προγόνων τους.

Θυμάμαι που διδάσκαμε στα νέα παιδιά  τον «Δωδεκάλογο  του γύφτου» του Παλαμά, την «Ασκητική» του Καζαντζάκη, την «Ελληνική γραμμή» του Περικλή Γιαννόπουλου και τόσους άλλους λαμπρούς ποιητές και συγγραφείς, κάτι που τα πανεπιστήμια και η αριστερίστικη κουλτούρα του ΠΑΣΟΚ αλλά και η λεγόμενη αποχουντοποίηση της «αναφερόμενης» δεξιάς Νουδούλας αποκρύπτουν έντεχνα από την νεολαία, για να την οδηγήσουν στην αποχαύνωση μεταξύ του τηλεκοντρόλ, του καναπέ, της μαστούρας και του playstation .

Ένας σπόρος όμως για να καρποφορήσει, πρέπει να γνωρίζει αυτός που θα τον σπείρει πότε πρέπει να φυτευτεί. Πρέπει και πράγματι έτσι είναι, γιατί το τιμόνι αυτού του κινήματος που τώρα γευόμαστε του καρπούς του, το κράταγε και το κρατάει ένας Αρχηγός με άλφα κεφαλαίο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ναι, Αρχηγό τον αποκαλούμε, όχι πρόεδρο γιατί από προέδρους μπουχτίσαμε τόσα χρόνια στην Ελλάδα, Αρχηγοί μας λείπουν! Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο των Αθηνών εάν φωνάξεις πρόεδρε πολλοί θα γυρίσουν, είτε είναι πρόεδροι πολυκατοικιών, είτε ομάδων, είτε λαϊκών αγορών, είτε κομμάτων. 

Για να επανέλθω όμως από εκεί που ξεκίνησα, εάν θέλουν τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να φέρουν ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αυτό πρέπει να αναφέρεται μόνο στο ρατσισμό απέναντι στους Έλληνες. Ναι, ο μοναδικός ρατσισμός που βλέπω εγώ στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός απέναντι στον Έλληνα πολίτη... που πληρώνει εδώ και τόσες γενεές  τους φόρους του απέναντι στο Ελληνικό κράτος και που  έρχεται τώρα ο κάθε λαθρομετανάστης και του παίρνει τον ιδρώτα και τους μόχθους μιας ολόκληρης ζωής, με το έτσι θέλω και με τις πλάτες της Ελληνικής  πολιτείας. Έλληνα ξύπνα, το συμφέρον σου είναι να ταχθείς δίπλα στον ιερό αγώνα της  Χρυσής Αυγής, μην σε τρομάζουν τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, μαζί θα δώσουμε τον αγώνα. Πάνω από όλους και από όλα, το συμφέρον της Ελλάδος, του  Έλληνα και της Ελληνικής οικογένειας.

Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Γεώργιος Γερμενής
Βουλευτής Β'Αθηνών
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή