Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ΣΚΑΪ: “Δεν φιλοξένησα, ούτε θέλω να φιλοξενήσω μέλη της Χρυσής Αυγής”

Μετά τον Διευθυντή Ενημέρωσης του MEGA, έχουμε τώρα και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ,
 να κάνει δήλωση «νομιμοφροσύνης» και αντιχρυσαυγιτισμού, προφανώς μπας και κερδίσει κανέναν «πόντο καθεστωτικότητας» και ξεφύγει από το απόλυτο μηδέν της τηλεθέασης.
Σας παραθέτουμε την δήλωση:
“Δεν φιλοξένησα, ούτε θέλω να φιλοξενήσω μέλη της Χρυσής Αυγής γιατί θεωρώ ότι κάνουν επιλεκτική χρήση των δομών και των εργαλείων της δημοκρατίας. Για μένα δεν υπάρχουν μισόλογα στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη δημοκρατία. Γιατί είμαι υποχρεωμένη να παρέχω το κορυφαίο δημοκρατικό εργαλείο, το δημόσιο βήμα και το διάλογο σε ανθρώπους που μόνο κατ’ επιλογή την ασπάζονται. Εμένα δεν με ενόχλησε που ο Τράγκας είχε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Μπορείς να το κάνεις και να τους ξετινάξεις, να τους εκθέσεις, να τους πιέσεις. Αλλά ακούστηκαν τρομακτικά πράγματα και δεν έτυχαν αντιλόγου.”

Θυμίζουμε και την αντίστοιχη δήλωση του Διευθυντή Ενημέρωσης του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου: “Στο Mega, τον Ενημερωτικό Τομέα του οποίου διευθύνω, κανένας Χρυσαυγίτης δε βρήκε φιλόξενο βήμα σε κανένα δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή μετά τις εκλογές. Ούτε μία φορά. Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς, που ψαρεύουν τηλεθεατές, φιλοξενώντας συχνότατα τον Κασιδιάρη και την παρέα του, εμείς δεν πρσκαλέσαμε ποτέ ούτε έναν – σε βάρος της τηλεθέασής μας. Στα δελτία μας καταγράφουμε μόνο την υποχρεωτική (από το ΕΣΡ) δραστηριότητα του κόμματος και του αρχηγού του…”

Μπορείτε να δείτε πως οι δύο δηλώσεις μοιάζουν μεταξύ τους, γεγονός λογικό αφού εκπορεύονται από τα ίδια κέντρα λήψης αποφάσεων. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει αμφότεροι των καθεστωτικών είναι ότι δεν τους υποχρεώνει το ΕΣΡ να προβάλλουν τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, αφού το ΕΣΡ δεν έχει επιβάλλει κανένα πρόστιμο στα κανάλια που μεροληπτούν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό που τους υποχρεώνει είναι ο Ελληνικός Λαός που τους έχει γυρίσει πλήρως την πλάτη και τους έχει απαξιώσει στο σύνολο τους.

Αυτό που επίσης δεν έχουν καταλάβει είναι ότι δεν μας ανησυχεί το «μαύρο» που επιβάλλουν όλα αυτά τα λιβανιστήρια του μνημονίου και του καθεστώτος, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Στο ρου της Ιστορίας της Χρυσής Αυγής διεξάγαμε τον πολιτικό μας αγώνα έχοντας το σύνολο των καναλιών εναντίον μας, το ίδιο θα πράξουμε και στην συνέχεια. Και όχι μόνο δεν χρειαζόμαστε τα τουρκοκάναλα τους, αλλά αντιθέτως μας ΤΙΜΑ βαθύτατα ο πόλεμος που διεξάγουν εναντίον μας τα φερέφωνα της παραπληροφόρησης.