Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Έρχεται κωλοτούμπα: Πάλι μαζί οι αμερικανοκομμουνιστές, γιατί αλλιώς ο Φανούρης δεν ξαναβλέπει Βουλή


Στην πολιτική όπως ασκείται σήμερα από τους εν Ελλάδι εξωνημένους πολιτικάντηδες υπάρχει μια απαραβάτη σταθερά: Ποτέ μην λες ποτέ μπροστά στην κουτάλα!
Μπροστά στο ενδεχόμενο να χαθεί η μάσα για τους πολιτικάντηδες είναι ικανοί να κάνουν τις πιο θεαματικές κωλοτούμπες και η αλήθεια είναι ότι μας έχουν συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτές που δεν προξενούν πια και μεγάλη εντύπωση.

Η συνήθης δικαιολογία είναι απλή και τετριμμένη: Για το καλό της πατρίδας, αλλά όλοι πια έχουν συνηειδητοποιήσει πως όλα γίνονται για το καλό της... παρτίδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την επιστροφή Σαμαρά στην ΝΔ (εγώ δεν γυρίζω πίσω ακόμα και να με κάνουν αρχηγό), την Παπαδημική συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ (το τι είχαν πει κατά καιρούς ο ένας για τον άλλο δεν χωράει σε εγκυκλοπαίδεια...), την επιστροφή Ντόρας στην ΝΔ (με πρόεδρο τον Αντώνη τον... αποστάτη), την προσχώρηση Άδωνη και Μαυρουδή στην ΝΔ (την οποίαν στόλιζαν με τα καλύτερα λόγια), ενώ τέλος για τις μετακινήσεις αριστερών από Πασόκ, σε Σύριζα και Δημάρ μπορεί να γραφεί άνετα βιβλίο.

Στο μέλλον και όσο τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" καταρρέουν περιμένουμε κι άλλες κωλοτούμπες: Την επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ, την διάλυση των ΑΝΕΛ προς ΝΔ και Σύριζα, αλλά και μία ακόμη που διαφάνηκε πρόσφατα, την προσχώρηση της Δημάρ στον Σύριζα.
Η αλήθεια είναι ότι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης του Φανούρη αλά ΛΑ(Γ)ΟΣ από την συγκυβέρνηση δεν ήταν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (σιγά μην έχασε και τον ύπνο του ο Κουβέλης...), αλλά τα δημοσκοπικά ποσοστά της Δημάρ που έπεσαν κάτω από το 2%, γεγονός που ανάγκασε τον Κουβέλη να περάσει από την συγκυβέρνηση στην αντιπολίτευση. Όπως αποκάλυψε το στέλεχος της Δημάρ, Θόδωρος Μαργαρίτης η διέξοδος για να να ξαναμπεί το μόρφωμα στην Βουλή είναι μία: "Γιατί όχι συνεργασία και με το ΣΥΡΙΖΑ".

Σε αυτό το καταρρέον πολιτικό σκηνικό υπάρχει μόνο μία πολιτική δύναμη που ανεβαίνει διαρκώς και ορθώνει ανάστημα απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Η Χρυσή Αυγή που απροσκύνητη και ενωμένη σαν γροθιά βροντοφωνάζει μαζί με τον αφυπνισμένο Ελληνικό Λαό: Τολμήστε να κάνετε εκλογές, να ξεβρωμίσει ο τόπος!