Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η ΟΝΝΕΔ, η μπουρζουαζία και ο εκκολαπτόμενος πολιτικός με προϋπηρεσία στα...μπουζούκια!

Πρόσφατα διεξήχθησαν οι προεδρικές εκλογές της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας (της ποιάς..;!), ΟΝΝΕΔ, που με "δημοκρατικό" τρόπο εξέλεξε τον...μοναδικό υποψήφιο Σάκη Ιωαννίδη.
  Δεν έχει ιδιαίτερη αξία να αναφερθούμε στον συγκεκριμένο "κύριο" καθώς μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει για το..."ποιόν" του.

Αξίζει όμως να δούμε ποιος είναι ο "εκλεκτός" του - "δεξί του χέρι" και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Σπύρος Μιχελής.

Το βλαστάρι αυτό λοιπόν μετά την αποφοίτησή του από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, λίγο αργότερα από την 4ετία, ξεκίνησε την "καριέρα" του στις.....πίστες! Και που δεν έχει δουλέψει...Από τα Β' κατηγορίας μπουζούκια, μέχρι σε clubs της Μυκόνου και της Αθήνας, ακόμη και σε εστιατόρια ως "μετρ".

Είδατε τα"πρότυπα" της ελληνικής "δεξιάς";! Μπύρες - Κοκτέιλ - Μπουζούκια - Clubs και Μύκονος..

Αυτή είναι η... ελληνική αστικοδεξιά μπουρζουαζία - "ανθός" της ελληνικής νεολαίας που στο μέλλον θα διαφεντεύει;;;; το μέλλον της χώρας.. Και μετά τους ενοχλούν οι...αριστεροί - αναρχικοί!

Υ.Γ. Μαθαίνουμε ότι ο "κύριος" αυτός έχει επιλέξει ως νέο σταθμό της "καριέρας" του μια...."Μπανάνα". Με προσοχή όμως γιατί...παχαίνουν!

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε τον Θ.Μ. για τις πληροφορίες-φωτογραφίες




Πρόεδρος και "εκλεκτός" σε στιγμές "εθνικής έξαρσης"

Υ.Γ.3
Η ελληνική νεολαία μέσω στης συστηματικής απορρόφησής της από τη Χρυσή Αυγή και το Μέτωπο Νεολαίας θα αποβάλλει όλο αυτό το καρκινωματικό - lifestyle τρόπο ζωής και θα στείλει στον καιάδα της Ιστορίας τις παρασιτικές "αξίες" που μετουσιώνει σε τρόπο ζωής η...."αστική δεξιά" του αλκοόλ και του facebook

πασπαρτου