Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η Δύναμη της Θέλησης

Ένα έτος σκληρού ιδεολογικού Αγώνος, πέρασε ήδη στην Ιστορία. Ένα έτος κατά το οποίο οι εχθροί του Έθνους - και ως εκ τούτου εχθροί του Κινήματός μας-
έβαλαν εναντίον μας με κάθε μέσο το οποίο διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους. Προπαντός όμως, ο κύριος μηχανισμός συκοφάντησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, υπήρξαν και είναι ακόμη οι λακέδες της δημοσιογραφίας.

Εντούτοις, οι επαίσχυντες υπογραφές των μνημονίων από τους πολιτικούς αγύρτες της μεταπολιτευτικής απάτης, έχουν αλλάξει δραματικά τα δεδομένα. Τότε, το έτος 2010, η συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καλλιέργησε στο Λαό μας το αίσθημα της ενοχής, επιχειρώντας να προλειάνει το έδαφος για τα επερχόμενα μνημόνια. Ναι, ας κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα: οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι κατηγορούσαν το Λαό μας για τα εγκλήματα της πολιτικής ελίτ ενός αμαρτωλού Καθεστώτος. Στόχος τους, να δημιουργήσουν στον Ελληνικό Λαό την αίσθηση πως τα αντεθνικά μνημόνια υπήρξαν η δίκαιη τιμωρία ενός Λαού διεφθαρμένου και τεμπέλη. Κι αυτό ο Λαός μας, δε το λησμόνησε ποτέ!

Καταρρακώθηκε η λαϊκή εμπιστοσύνη στα δημοσιογραφικά φερέφωνα του Καθεστώτος. Αντίθετα με όσα προσδοκούσαν, να καλλιεργήσουν δηλαδή την εθνική ενοχή, πέτυχαν να φανατίσουν το Λαό μας, ανοίγοντας -άθελά τους- τα μάτια του. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους τους, αυτή υπήρξε η μεγάλη καμπή όλων εκείνων που ακολούθησαν.

Ο Λαός μας, στα όρια της εξαθλίωσης συνεπεία των πολιτικών αποφάσεων ενός τυραννικού Καθεστώτος, αναζήτησε την δύναμη, μια στιβαρή ηγεσία, έναν ιδεολογικό προσανατολισμό, την ελπίδα. Κι όλα αυτά μαζί, δεν ήταν δυνατό να τα αναζητήσει στα φιλελεύθερα και στα μαρξιστικά κόμματα της σαπίλας, της προδοσίας, του εθνομηδενισμού και της διαπλοκής. Χρειαζόταν κάτι ολότελα νέο, κάτι απαλλαγμένο από τις μεταπολιτευτικές παθογένειες, κάτι αληθινά ελληνικό και επαναστατικό.

 Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκέντρωνε μονάχα ένα Κίνημα, νεανικό, μαχητικό και από καιρό αγωνιζόμενο για Πατρίδα κι Ελευθερία: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποτέλεσε για τον Ελληνικό Λαό, το τελευταίο οχυρό Εθνικής Αντίστασης, προ της τελικής επικράτησης των δυνάμεων του ανθελληνισμού. Και το οχυρό όχι μόνο δεν έπεσε, αλλά και εξ αυτού εκδηλώθηκε η εθνικιστική αντεπίθεση!

 Οι Σημαίες μας πια κυματίζουν σε κάθε πόλη της Πατρίδος, η Νεολαία μάχεται στις γραμμές μας, οι αγρότες και οι εργάτες παρελαύνουν μαζί μας και ένας Νέος Λαός γεννιέται μέσα από τα ερείπια της καταστροφικής μεταπολίτευσης. Αφήνουμε τα κομματόσκυλα να συντριβούν μαζί με τις κομματικές τους συμμορίες και ξεσηκώνουμε τα υγιέστερα τμήματα του Λαού μας για το Μεγάλο Σκοπό: να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Τί είναι λοιπόν εκείνο το οποίο οδηγεί τον μακροχρόνιο Αγώνα μας ενάντια στους εχθρούς -εσωτερικούς και εξωτερικούς- του Μεγάλου μας Έθνους; Τι είναι εκείνο το οποίο κινητοποιεί σήμερα μεγάλα τμήματα του Λαού μας μέσω του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος; Τι είναι εκείνο το οποίο δεν αποθάρρυνε τους Εθνικιστές κατά τα δύσκολα έτη του Αγώνος, όταν οι πολλοί τους είχαν θέσει στο περιθώριο της πολιτικής ζωής αποκαλώντας τους χαιρέκακα «γραφικούς» και «κινδυνολόγους»; Τι είναι εκείνο το οποίο μας γεμίζει Πίστη και φανατισμό για την διεξαγωγή του Αγώνα;

Η Δύναμη της Θέλησης είναι το μεγαλύτερο εφόδιο του Κινήματός μας, είναι ο οδηγός μας από το παρελθόν μέχρι και την ημέρα της τελικής επικρατήσεως της Ιδέας μας. Η Δύναμη της Θέλησης των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία πλέον πάλλεται στις καρδιές ολόκληρου του Λαού μας, γυρεύοντας την αναμέτρηση με το Καθεστώς των διεφθαρμένων.

Συναγωνιστές! Οι εχθροί μας είναι πάμφτωχοι, έχουν μόνο τους ρουφιάνους της δημοσιογραφίας και χρήματα βουτηγμένα στο αίμα του Λαού μας. Εμείς όμως, έχουμε και τη Φυσική Δύναμη του Εθνικιστικού Λόγου και της Δράσης αλλά και την ακλόνητη Θέληση να πραγματώσουμε εκείνα που ο Λαός αναμένει από μας. Γι' αυτό, αργά ή γρήγορα, θα θριαμβεύσουμε!

Ευάγγελος Καρακώστας
Αντεπίθεση