Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Κατ’ αρχάς, για να μην παρεξηγούμεθα, δηλώνουμε πως το παρακάτω σχόλιο δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και τις όποιες οπαδικές προτιμήσεις των διαχειριστών της ιστοσελίδας.
Το συγκεκριμένο αφορά την ΑΕΚ, αλλά τα ίδια θα λέγαμε κι αν αφορούσε τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και οποιαδήποτε ομάδα!

Την απόφαση, λοιπόν, να ενισχύσει με 20 εκατομμύρια ευρώ τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ έλαβε η Περιφέρεια Αττικής. Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε προχθές εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, η τροποποίηση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αύξηση της πίστωσης για το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, φτάνοντας το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης (του ΠΑΣΟΚ) Γ. Σγουρός:

«Μέσα στη μιζέρια των καιρών, δεν μπορούμε να αφήσουμε στο περιθώριο τον αθλητισμό, την προστασία της νεότητας και τα πρότυπα που πρέπει να καλλιεργήσουμε. Ο αθλητισμός δεν είναι είδος πολυτελείας. Είναι αναγκαιότητα».

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, που η μεγάλη πλειοψηφία των μισθωτών και των συνταξιούχων πένεται, που μπαίνουν συνεχώς και νέα λουκέτα στα μαγαζιά, που υπάρχουν ελληνόπουλα που λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, που τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, κ.τ.λ., κ.τ.λ., εκείνο που μας λείπει είναι το γήπεδο της ΑΕΚ!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΥΓ. Να θυμίσουμε απλά πως χρειάζονται ΜΟΝΟ 50 εκ. ευρώ για να πιάνει λιμάνι στην λεγόμενη “άγονη γραμμή”, ένα πλοίο αξιόπλοο τον χειμώνα. Για να έχουν οι νησιώτες μας μια αξιοπρεπή επικοινωνία με την υπόλοιπη Ελλάδα και να μην αφήνουμε περιθώρια στα μεμέτια να ονειρεύονται “εξυπηρετήσεις” στο Αιγαίο….

Εθνικισμός.net