Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο Ροντούλης, οι υπερωρίες, και το real estate που έγινε αγάπη για τα....σκάφη

Πριν περίπου 2,5 μήνες, αρχές Μαρτίου για την ακρίβεια, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Α. Ροντούλης, και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Καρατζαφέρη, αποφασίζει με επιστολή του, με τις υπογραφές και άλλων στελεχών του να δηλώσουν παραίτηση από το κόμμα.

Είχε προηγηθεί η προσπάθεια των ορφανών του Καρατζαφέρη, και πρώην ευεργετημένων του, να δημιουργήσουν έναν νέο πολιτικό φορέα που έτυχε ιδιαίτερης θέρμης από όψιμους - τηλεκατευθυνόμενους "πατριώτες", χωρίς κανένα αντίκρυσμα ωστόσο σε επίπεδο κοινωνικής αποδοχής.

Οι προσδοκίες τους ευοδώθηκαν και τελικώς η πολιτική τους σύμπραξή με τον έτερο πατριδοκάπηλο (Καμένος) πήρε σάρκα και οστά, με τους ίδιους τώρα πια, μετά την υπονόμευση εκ των έσω, στελεχών των Αν.Ελ. και πρώην πολιτευτών της ΝΔ, να επιδιώκουν να κατέχουν θέσεις - κλειδιά στον κομματικό μηχανισμό του...σκαφάτου προέδρου.

Κάπου εδώ παρεμβάλλεται μια μικρή ιστορία που θα τη θεωρήσουμε....τυχαία;! με όλα τα παραπάνω...

Ο Α. Ροντούλης, που ατύπως έχει καταλάβει τη θέση του παραιτηθέντα Κουίκ, ανταμείφθηκε για..... την πίστη του στον Καρατζαφέρη μετά τις εκλογές του Ιουνίου και την μη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του τηλε-κόμματος, με απόσπαση στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Αθήνα αν και θα έπρεπε να μεταβεί στην Κοζάνη για να διδάξει σε αίθουσα όντας καθηγητής.

Λόγω "μεγάλου φόρτου εργασίας" ο Α. Ροντούλης δε για τους μήνες Σεπτέμβριου - Φεβρουαρίου εισέπραξε και μεγάλες αμοιβές για......ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!

Για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο όμως ο προϋπολογισμός δεν προβλέπει αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού του πρώην περήφανου βλάχου, (κατά δήλωσή του), νυν κοσμοπολίτη, με αιτιολογία την "κοπιαστική εργασία' για λογαριασμό του κόμματος!

Σύμπτωση να θεωρήσουμε τις ημερομηνίες της φυγής από το ΛΑΟΣ (1η Μαρτίου...) και διακοπή ρευστού από...υπερωρίες (28 Φεβρουαρίου..).

Τελικά τα "αργύρια" ήταν πολλά περισσότερα ή...κόπηκαν εντελώς με αποτέλεσμα ο Α. Ροντούλης, εν μια νυκτί να αλλάξει...ιδεολογία και να προτιμήσει τα σκάφη από το real estate



πηγη: Paspartou