Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

GAY PARADE ΜΕΤΑ… ΞΥΛΟΥ ΣΕ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΚΙΕΒΟ – ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ… ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.


Με μικρή συμμετοχή, μετ’ εμποδίων και μετ’ επεισοδίων, έγιναν χθες τα λεγόμενα «Gay Parade» στην Ρωσία και την Ουκρανία.

Η ρωσική αστυνομία συνέλαβε τον Νικολάι Αλεξέγεφ, διοργανωτή της ρωσικής «πορείας υπερηφάνειας», με την κατηγορία ότι διοργάνωσε πορεία χωρίς άδεια από τις αρχές, ενώ συνελήφθησαν επίσης και περίπου 30 από τους συμμετέχοντες τοιούτους.

Οι θιασώτες της αγαπημένης παρέλασης των Μπουτάρη και Καμίνη στο κέντρο της Μόσχας κρατούσαν σημαίες με το ουράνιο τόξο και πλακάτ που έγραφαν «κατά της ομοφοβίας». Πολέμιοι της διαδήλωσης πραγματοποίησαν μαχητική συγκέντρωση σε κοντινό σημείο. Στην Ουκρανία, περίπου 100 κίναιδοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους διαδήλωση, υπό το άγρυπνο βλέμμα της αστυνομίας που συνέλαβε 13 άτομα τα οποία επιχείρησαν να μποϊκοτάρουν την διαδήλωση. Οι “αγαπημένοι των gay parade” διέσχισαν μία απόσταση 250 μέτρων κατά μήκος της Λεωφόρου της Νίκης στο Κίεβο, ενώ χριστιανοί ορθόδοξοι που ήταν συγκεντρωμένοι στην περιοχή φώναζαν συνθήματα με τα οποία τους αποδοκίμαζαν εντόνως.

Εθνικισμός.net