Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η αρχή της ήττας των ''νικητών''.


Ποιος δεν έχει ακούσει τη φράση: "Η εγχείρηση πέτυχε, αλλά δυστυχώς ο ασθενής απεβίωσε"; Αυτό συνέβη με τους σιωνιστές "στρατάρχες". Αφού κέρδισαν όλες τις μάχες, τώρα κινδυνεύουν να χάσουν τον πόλεμο.
Γιατί; Γιατί απλούστατα αυτά τα οποία κέρδισαν, δεν μπορούν πλεον να τα κρατήσουν !! Ο σχεδιασμός που επέβαλαν, με στόχο να τους διατηρεί στην κορυφή του συστήματος, δεν μπορεί να λειτουργήσει και άρα δεν μπορεί να έχει μακροβιότητα. Λειτούργησαν ως ένας νέος αρπακτικός "Ταμερλάνος", ο οποίος, αφού "περιφέρθηκε" στον Πλανήτη, νικώντας τους πάντες και λεηλατώντας τα πάντα, δεν μπορεί να λειτουργήσει ως κατακτητής.

Ένας "Ταμερλάνος", που έκαψε και κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις κατακτήσεις του. Ένας "Ταμερλάνος", που είναι πανίσχυρος εν κινήσει, αλλά δεν μπορεί να σταθεί κάπου και να στήσει "θρόνο". Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Δεν μπορούν να κρατήσουν τις "κατακτήσεις" τους. Δεν μπορούν αυτές οι "κατακτήσεις" να λειτουργήσουν με τον τρόπο που τους εξυπηρετεί και τους διατηρεί μόνιμα στην κορυφή. Αυτοί προσπάθησαν ως "κατακτητές" να δημιουργήσουν και να δρομολογήσουν την επόμενη "μέρα", αλλά οι "κτήσεις" αντιδρούν.

Θεωρητικά πληρούν όλες τις προδιαγραφές των κατακτητών, αλλά πρακτικά δεν λειτουργεί τίποτε. Για παράδειγμα, εξασφάλισαν το δικαίωμα του κυρίου να επιλέγει τον διάδοχό του, αλλά η κυριότητα δεν λειτουργεί πλέον. Τα πολεμικά τους "όργανα" συνεχίζουν να ελέγχονται από τους ίδιους, αλλά δεν μπορούν πλέον να τους εξασφαλίσουν τον έλεγχο.

Τον εβραίο Γκρίνσπαν τον διαδέχθηκε ο εβραίος Μπενράνκε, αλλά πλέον η FED δεν έχει τη δύναμη να ελέγχει τα πράγματα στην ανεπτυγμένη Δύση.

Τον εβραίο Γούλφενσον τον διαδέχθηκε ο Γούλφοβιτς, τον οποίο μετά από ένα ροζ σκάνδαλο τον διαδέχθηκε ο εβραίος Zoelick, αλλά πλέον η Παγκόσμια Τράπεζα δεν μπορεί να ελέγχει τα πράγματα στη λιμοκτονούσα αντίπερα "όχθη".

Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Αυτά τα "εργαλεία" ήταν πολύ καλά "στρατιωτικά" εργαλεία, αλλά δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας τη διαχείριση που απαιτεί η κατάκτηση. Το γεγονός δηλαδή ότι κατόρθωσαν στιγμιαία και λεηλάτησαν τους λαούς, δεν σημαίνει ότι μπορούν να τους διατηρούν σε απόσταση από τη "λεία" τους. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν πλέον σε σύγκρουση με τα θύματά τους και να τη χάσουν. Κανένας δεν μπορεί να νικήσει τους λαούς όταν αυτοί πεινάνε. Απλά πράγματα, όντως !!

Ένας πονηρός οπλοφόρος ληστής, μπορεί να λεηλατήσει ένα πλήθος ανθρώπων που βαδίζει στην έρημο. Όταν όμως το λεηλατήσει, θα κινδυνέψει από αυτό. Γιατί; Διότι αυτό το πλήθος δεν μπορεί να επιβιώσει μετά από τη λεηλασία. Η έρημος κάνει μονόδρομο την αντίδραση και άρα και τη βία. Τι σημασία έχει αν έκλεψες το "νερό" τους με "νόμιμο" τρόπο και αν αυτοί συμμετείχαν με τη θέλησή τους στη διαδικασία; Μόλις "διψάσουν", θα στο πάρουν πίσω, αγνοώντας τις "υπογραφές" τους. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, γιατί κινδυνεύουν να πεθάνουν από τη "δίψα".

Αυτό συμβαίνει και σήμερα με τους σιωνιστές. Τα πήραν όλα, αλλά δεν μπορούν να τα κρατήσουν. Λεηλάτησαν τους πάντες, αλλά δεν τους άφησαν περιθώρια επιβίωσης, ώστε η επιβίωση αυτή να τους κρατά μακριά από τη "λεία" τους. Αυτό ήταν το μέγα λάθος τους. Το λάθος των άπληστων. Σε ένα αχανές και πανίσχυρο σύστημα, το οποίο τους τάιζε επί αιώνες, πήγαν να επέμβουν στον σχεδιασμό του. Ως εξειδικευμένοι πλανόδιοι άρπαγες, λεηλάτησαν ένα σύστημα και στη συνέχεια προσπάθησαν να παραστήσουν τους αυτοδίδακτους μηχανικούς. Έστησαν ένα σύστημα "πολυώροφο" χωρίς καμία γνώση μηχανικής. Όταν μπήκαν μέσα, αυτό κατέρρευσε και τους εγκλώβισε στα συντρίμμια του. Είναι θέμα επιβίωσης πλέον για τους λαούς να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους και άρα να έρθουν σε σύγκρουση μ' αυτούς που τους λεηλάτησαν και τους οποίους σήμερα απλά δεν γνωρίζουν ποιοι είναι. Είναι όμως θέμα χρόνου να εντοπίστουν, να αναζητηθουν και να τιμωρήθουν !!

Να τιμωρήσουν σκληρά αυτούς που τους έβαλαν σε περιπέτειες. Η κατάσταση ήδη έχει πάρει τον "δρόμο" της προς την αποκάλυψη των ενόχων. Οι λαοί δεν μπορούν να επιβιώσουν με βάση τον σχεδιασμό τους και άρα έχει αρχίσει η "πορεία" τους προς τα άκρα. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό για τους σημερινούς κυρίαρχους. Τραγικό από την αρχή και το οποίο θα γίνει τραγικότερο στο τέλος.

Αυτοί, που σήμερα χάνουν από αυτήν την κατάρρευση, είναι αυτοί που έχουν να χάσουν και άρα οι σιωνιστές. Οι δικές τους "στρατιές" καθημερινά "αφοπλίζονται". Οι δικές τους περιουσίες καθημερινά εξανεμίζονται. Τώρα τους έχει πιάσει ΠΑΝΙΚΟΣ !! Τα "ποντίκια" τρέχουν να σωθούν, σ' ένα "καράβι" που βλέπουν ότι βυθίζεται. Προσπαθούν να βρουν διεξόδους και δεν υπάρχουν τέτοιες. Καμία γωνιά του Πλανήτη δεν έχει εκείνη την οικονομική σταθερότητα, η οποία θα τους επιτρέψει ν' "ακουμπήσουν" τη λεία τους και να την εξασφαλίσουν. Κάθε μέρα και χειρότερα. Κοιμούνται πολυδισεκατομμυριούχοι και ξυπνάνε δισεκατομμυριούχοι. Κοιμούνται δισεκατομμυριούχοι και ξυπνάνε εκατομμυριούχοι. Κοιμούνται πλούσιοι και διάσημοι και ξυπνάνε φτωχοί και διαβόητοι. Με τους ρυθμούς που πάνε ακόμα και τα Golden Boys φοβούνται να βγουν στους δρόμους για να ψάξουν για δουλειά. Όλο και κάποιος θα τους θυμάται με κανένα πούρο να ποζάρουν και θα θέλει να τους σκίσει το στόμα. Γι' αυτόν τον λόγο, μιλώ καθαρά για ΠΑΝΙΚΟ.

Πάνω στην αγωνία τους πλέον να σωθούν, "αμόλησαν" την εβραϊκή "μαϊμού", που παριστανε τον Πρόεδρο της Γαλλίας, για να πείσει τους λαούς να "σώσουν" την παγκόσμια οικονομία και άρα και τους εβραίους. Αυτό εκανε ο Σαρκοζί. Ο αμετανόητος εβραίος. Ο άθλιος σιωνιστής. Όλη του η στρατηγική είναι να βάλει τους λαούς να σώσουν με τα δικά τους χρήματα τα χρεοκοπημένα σιωνιστικά χρηματοπιστωτικά "εργαλεία". Να βάλει τα κράτη να δημιουργήσουν ένα νέο κοινό "ταμείο", για να σώσουν οι σιωνιστές τα χρήματά τους. Να βάλουν τα χρήματα αυτού του "ταμείου" μέσα στα χρηματιστήρια για ν' "απεγκλωβιστούν" οι σιωνιστές. Αυτός είναι ο στόχος τους.

Ο στόχος της Λέσχης, τον οποίο έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας οι "εκλεκτοί" τους. Ο Μπράουν, η Μέρκελ, ο Μπερλουσκόνι και όλο το κακό συναπάντημα. Τις "ζημιές" του δικού τους σχεδιασμού θα επιδιώξουν να τις "φορτώσουν" εκ νέου στα θύματά τους. Ό,τι χρήματα περίσσεψαν στους λαούς μετά τη λεηλασία τους, να τα βάλουν στα χρηματιστήρια, για να "σωθούν" αυτοί που τους λεηλάτησαν. Προσπαθούν τώρα να κάνουν ένα κεντρικό διευθυντήριο, για να ελέγχει υποτίθεται το τραπεζικό σύστημα, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να χτίσουν ένα νέο όργανο χωρίς παρελθόν, το οποίο θα τους δίνει το "άλλοθι" να ζητούν χρήματα, για να σβήσουν το παρελθόν.

Προσθέτουν έγκλημα πάνω σε έγκλημα και σύντομα θα διαπιστώσουν ότι αυτό, είναι ανθυγιεινό στην παρούσα κατάσταση...!!! Η αφύπνιση όμως των λαών έχει αρχίσει.Παντού έχει αρχίσει η αμφισβήτηση,όλοι πια καταλαβαίνουν οτι κάτι πάει στραβά...πολύ στραβά. Στη Πατρίδα μας,αυτή η αφύπνιση έχει όνομα,έχει παρελθόν,γιγαντώνεται στο παρόν για να κατακτήσει το μέλλον...να παρασύρει μαζί της όλη την Ελλάδα σε μια νέα,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ

Λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ!!!!!!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ !!!

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 67.