Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μαθήματα αμερικανικής παρωδίας...

Έλληνες και Ελληνίδες
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ,

Η προπαγάνδα που δέχεται το κίνημα των Ελλήνων , γιατί μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω το κίνημα μας , είναι πλέον γνωστή σε όλο τον Ελληνικό Λαό .
Αναφέρομαι φυσικά στα μέσα μαζικής εξαπάτησης , τα όποια δεν χάνουν λεπτό στον προπαγανδιστικό μαραθώνιο που γίνεται ενάντια της Χρυσής Αυγής , με το να προβάλλουν ταινίες οι οποίες χρησιμοποιούν το έμβλημα με τον αγκυλωτό σταυρό (σβάστικα ) με σκοπό να μας παρομοιάσουν με τα κινήματα που το χρησιμοποίησαν στη νεότερη παγκόσμια ιστορία ως έμβλημα τους .

Ειδικότερα αναφέρομαι στην ταινία που προβάλλεται πολύ συχνά από τα κονσερβοκούτια του Σατανά που δεν είναι άλλη από τη γνωστή ταινία ¨Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας ¨. Η συγκεκριμένη ταινία που είναι δημιουργία πολυτάλαντων και πανούργων Εβραίων σκηνοθετών , αναφέρεται σε έναν οργισμένο νεαρό όπου η δολοφονία του πατέρα του από έναν έγχρωμο άνδρα, τον έχει μετατρέψει σε αδίστακτο ρατσιστή. Ασπάζεται τη ναζιστική ιδεολογία και κάτω από τη καθοδήγηση μιας ακροδεξιάς οργάνωσης ωθείται σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των έγχρωμων μειονοτήτων. Από τα παραπάνω είναι πασιφανές το άτσαλο ταίριασμα που επιδιώκουν οι προπαγανδιστικοί κίναιδοι ώστε να επιτύχουν την σύνδεση του ιδεολογικού μηνύματος που περιέχει η συγκεκριμένη ταινία σε σχέση με το ιδεολογικό περιεχόμενο του κινήματος μας το όποιο φυσικά είναι τελείως διαφορετικό. Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι ο Ελληνικός Λαός έχει αρχίσει και ξυπνάει από τον λήθαργο στον όποιο είχε περιπέσει όλα αυτά τα χρόνια και μπορεί να αναγνωρίσει την προπαγανδιστική ηλιθιότητα όλων αυτών που νομίζουν ότι μπορούν να πασάρουν πλέον το οτιδήποτε θέλουν στον Έλληνα Εθνικιστή.

Είναι γνωστό στους περισσότερους Έλληνες πλέον ότι το έμβλημα της σβάστικας δεν έχει καμιά σχέση με τον ελληνικό μαίανδρο .Η ιστορία της σβάστικας ξεκάνει από τα πολύ αρχαία χρόνια και δεν είναι δημιούργημα του Γερμανικού κινήματος που υπήρξε τον προηγούμενο αιώνα. Πρωτοεμφανίστηκε στη νεολιθική εποχή ως ένα από τα ινδουιστικά και βουδιστικά ιερά σύμβολα το όποιο κοσμεί ακόμα και σήμερα βουδιστικά αγάλματα ως σύμβολο ειρήνης, αρμονίας, ισότητας και ισορροπίας. Με την πάροδο των χρονών και ενώ οι λαοί ξεκίνησαν τις μεταναστεύσεις προς όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα προς την τότε νεολιθική Ευρώπη , το συγκεκριμένο έμβλημα το συναντήσαμε και σε άλλους πολιτισμούς, όπως ήταν αυτός της Αρχαίας Ελλάδας, των Περσών όπως και πολιτισμών της Βόρειας Αμερικής της προκολομβιανής περιόδου, καθώς και των αρχαίων Νορβηγικών φυλών (Βίκινγκ) οι οποίοι την αριστερόστροφη την αποκαλούσαν "Κεστ" και τη θεωρούσαν ως σύμβολο "παθητικής" προστασίας και ευημερίας.

Το συγκεκριμένο έμβλημα χρησιμοποιήθηκε από τον κάθε λαό και ιδιαίτερα από Χετταίους και Κέλτες , με διαφορετικό τρόπο γι' αυτό και στους διαφόρους αρχαίους πολιτισμούς το συναντάμε είτε ως έμβλημα ανδρείας μιας θεότητας , είτε ως βασικό έμβλημα της αρχιτεκτονικής και της γλυπτικής και είτε ακόμα ως θρησκευτικό σύμβολο διαφόρων λαών , το οποίο μετατράπηκε σε ποικίλες μορφές σχημάτων έχοντας πάντα ως αρχή του σχήματος του το σχήμα του σταυρού.

Πως γίνεται λοιπόν ένα έμβλημα το όποιο μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα ενώ χρησιμοποιούνταν και θεωρείτο ως έμβλημα καλής τύχης ξαφνικά να γίνεται συνώνυμο των λέξεων του φασισμού και του ρατσισμού; Η απάντηση είναι πολύ απλή και μπορούμε να τη δώσουμε ακόμη και σε αυτούς που επινόησαν τη νέα σημασία του ιερού αυτού σύμβολου για να καταλάβουν ότι ο κόσμος έπαψε να είναι το τυφλό πρόβατο που εκείνοι ήθελαν . Ο διεθνής σιωνισμός γνωρίζει ότι το έμβλημα του αγκυλωτού σταυρού χρησιμοποιήθηκε αποδεδειγμένα ως κορνίζα σε ψηφοδέλτια εκλογικών διαδικασιών πολύ πριν ο κόσμος μάθει για το ποιος είναι ο Χίτλερ .

Στην προσπάθεια τους να τιτλοδοτήσουν οτιδήποτε εθνικιστικό θέλησαν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο ιστό κάλπικης προπαγάνδας ώστε να μπορέσουν να κατονομάσουν τους εχθρούς τους και να τους θεσπίσουν στο βάθρο της διαφθοράς τους ως παγκόσμιους εχθρούς της ανθρωπότητας θέλοντας να ξεγελάσουν τους λαούς και να φάνουν εκείνοι ως σωτήριοι λέμβοι του ανθρωπινού γένους . Δυστυχώς για εκείνους το σχεδίου τους πλέον αποκαλύφθηκε και τα πρωτόκολλα της Σιών αποδείχτηκαν πρωτόκολλα ενός καλοστημένου σχεδίου από μέρους τους για την αφάνιση των λαών.

Ας αφήσουν πλέον τα τεχνάσματα τσίρκου που δεν εντυπωσιάζουν τον θεατή που τα παρακολουθεί και ας μας αντιμετωπίσουν πλέον ανοιχτά . Φυσικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί όταν ένα γένος σκουληκιών όπως είναι αυτοί έχουν μάθει να συμπεριφέρονται πάντα ως γλοιώδη απορρίμματα του κατεστημένου που δημιούργησαν στο πέρασμα τους , είναι αδιανόητο για εμάς να πιστέψουμε ότι θα βρουν την ανδρεία να αλλάξουν και να πολεμήσουν όπως οι Έλληνες .

Τους ευχαριστούμε πολύ όμως για την περίφημη προπαγάνδα που δημιουργούν εναντία στο κίνημα μας γιατί έτσι αποδεικνύεται περίτρανα το εξευτελιστικά χαμηλό επίπεδο της ζωώδους ύπαρξης τους . Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, τους καλούμε να παρακολουθήσουν τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας που τα παραδίδουμε καθημερινά σε όλους μέσα από τον τρόπο ζωής μας , για να καταλάβουν ότι η καλύτερη απόφαση που έχουν να πάρουν είναι το να πάνε από μόνοι τους και να κάνουν μια βουτιά σον Καιάδα , το μέρος που είναι προορισμένο να γίνει η μελλοντική πατρίδα των δύσμορφων τεράτων.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ