Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ - Κομμουνισμός ... ’’Μπογιοπουλισμός’’.

 Όπως αποδείχθηκε, αν δεν "καεί" ο ίδιος, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο "καυτό" είναι αυτό το οποίο βλέπει. Αφού εκ του ασφαλούς "ειρωνεύτηκε" κάποια χρόνια τωρα τα "θύματα" του καπιταλισμού,
έμαθε με τον ακριβό τρόπο, τι συγκεκριμένα παθαίνουν τα θύματα του κομμουνισμού...
Δεν κατάλαβε ότι μέσα σε ένα τραγελαφικο μηχανισμό, όπως είναι το ΚΚΕ, ο καθένας παίρνει ό,τι προβλέπει το DNA του και όχι ό,τι αξίζει. Ο Μπογιόπουλος προφανώς νόμισε ότι βρίσκεται κάπου αλλού, όπου η Δημοκρατία "καλλιεργείται" συστηματικά και η αξιοκρατία "ανθίζει" Λάθος μέγα ... Στο "μαγαζί" του σιωνιστή Μπεν-αρόγ-ια και του Ζαχαριάδη βρίσκεται. Είναι δυνατόν να πιστεύει ότι εκεί θα βρει αξιοκρατία; Υπηρέτησε με πάθος ’’το ΚΟΜΜΑ’’ και νόμισε πως, όταν έρθει η ώρα, θα ανταμειφθεί από αυτό...Στον πολύπλοκο κόσμο που ζούμε, για να μάθει κανείς πράγματα, δύο τρόποι υπάρχουν...μέσω της σκέψης ή μέσα από τα σφάλματά του, μέσω της ευφυΐας, η μέσω της απλής εμπειρίας. Ο "σύντροφος" Μπογιόπουλος μαθαίνει με τον ακριβό και δύσκολο τρόπο.

Για όσο διάστημα εξυπηρετούσε το κόμμα με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, τον άφηναν να "εισπράττει" φήμη ...Τη στιγμή όμως που θα μοιράζονταν "λεία", δεν τον άφησαν να απλώσει "χέρι" ...Ούτε καν τον άφησαν να βρίσκεται κοντά στο "τραπέζι", όπου θα μοιραζόταν η "λεία". Ο φουκαράς ’’σύντροφος’’ ο Μπογιόπουλος νόμισε ότι με την αξία του θα διεκδικούσε "καπαρωμένα" πόστα. Αυτό είναι που δεν κατάλαβε ο καημένος ’’σύντροφος’’ Μπογιόπουλος. Ποιος ήταν αυτός, που θα χαλούσε τη μοιρασιά των κληρονόμων; Τι είναι αυτός, ο οποίος διεκδικεί "καπαρωμένα" πόστα; ...Οπορτουνιστής; Φραξιονιστής; Απλά ανήθικος; Τι απ’ όλα αυτά είναι; Δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο, όταν ενεργεί όχι με βάση την "αδαμάντινη" ηθική του κόμματος, αλλά με την μικροαστική λογική της ανταποδοτικότητας και άρα της είσπραξης "ανταμοιβής" για τις πράξεις του. Το είπε άλλωστε και ο ινστρούχτορας Γόντικας στο γνωστό του άρθρο με τον τίτλο: "Το ηθικό κύρος των κομμουνιστών".

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ….!!!! Τέτοιο "ηθικό" κύρος έχουν μόνον όσοι κομμουνιστές παίρνουν ό,τι τους δίνει το κόμμα και δεν διαμαρτύρονται. Τέτοιο "ηθικό" κύρος δεν έχουν όσοι αμφισβητούν τα "αλάθητα" των "δεινοσαύρων". Τέτοιοι "ηθικό" κύρος δεν έχουν όσοι νομίζουν ότι με την προσωπική τους αξία μπορούν να αμφισβητήσουν τα κληρονομικά δικαιώματα των γόνων. Πού θα πάει έτσι το κόμμα; Θα φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητήσουμε τον "επιστήμονα" Ζαχαριάδη; ...Τον "διανοούμενο" Σιάντο; ...Τον "στοχαστή" Φλωράκη; ...Πού θα πάει αυτός ο "κόσμος" με τις μικροαστικές νοοτροπίες; Πού θα πάει ο "κόσμος" με τους "μπουρζουάδες", οι οποίοι έχουν "τρυπώσει" μέσα σε αυτό και έχουν φτιάξει "φράξιες". Το είπε άλλωστε και η "πάπισσα" Αλέκα. Η γενικώς αναλφάβητη Αλέκα τους κατηγόρησε όλους αυτούς για μαρξιστικό "αναλφαβητισμό". Μαρξιστικώς "μορφωμένος" είσαι όταν μπαίνεις οικιοθελώς πίσω από τον Νεάτερταλ Σιάντο. Μαρξιστικώς "διανοούμενος" είσαι όταν "βλέπεις" αυτά, τα οποία δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως ...Όταν "βλέπεις" καθαρά ότι η Αλέκα είναι μια "γαζέλα" του σοσιαλισμού. Αντίσταση σε όλα αυτά τα φαινόμενα "σήψης" ήταν η "ηθική" εκλογή του Κουτσούμπα ...με το όνομα.

 Όπως είπε και παλι ο ’’ινστρούχτορας’’ Γόντικας, καταλήγοντας στο άρθρο του ..."Ο,τι όμως κι αν κάνουν, δε θα μπορέσουν να τραβήξουν το ΚΚΕ στον κόσμο τους, στη σαπίλα, στη σήψη".

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! Μη φοβάσαι "σύντροφε", κανένας δεν θα το καταφέρει αυτό, γιατί κανένας δεν μπορεί να σκοτώσει τον πεθαμένο. Το ΚΚΕ δεν κινδυνεύει να τραβηχτεί προς τη σήψη και τη σαπίλα, γιατί κανένας δεν έχει πρόθεση να το τραβήξει προς τα "έξω". Το ΚΚΕ "πλέει" στα βαθιά σκατά από τότε που ιδρύθηκε ...Από τότε που πληρώθηκε, για να βυθίσει τον ελληνικό λαό στον Εμφύλιο ...Από τότε που έπαιρνε μισθό από την Κρατική Ασφάλεια, για να τον χαφιεδίζει ...Από τότε που υπέγραψε συλλογική "δήλωση" για να μπει στη Βουλή, προκειμένου να εισπράττει κρατική επιχορήγηση, με αντιπαροχή να γίνει το "δεκανίκι" του προδοτικού δικομματισμού. Ποια σήψη και ποια σαπίλα μπορεί να το "τρομάξει"; Η σήψη και η σαπίλα για το ΚΚΕ είναι ό,τι ένα απλό τραύμα για έναν καρκινοπαθή ... Ασήμαντη υπόθεση, που δεν τον τρομάζει. Το ΚΚΕ έχει να αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από τη σήψη και τη σαπίλα ... Είναι ο "καρκινοπαθής" της ελληνικής ιστορίας ...Ο απόλυτος προδότης των Ελλήνων.

Όποιος μπορούσε να το πληρώσει, απόλαυσε τις υπηρεσίες του. Από όποιον μπορούσε να τα "αρπάξει", τα έχει "αρπάξει" ...Είπαμε ...Η "ηθική" των κομμουνιστών δεν είναι μόνον μεγάλη, αλλά και απολύτως αποτιμημένη. Όλα αυτά ο ταλαίπωρος ’’σύντροφος’’ Μπογιόπουλος τα αγνοούσε. Την ώρα λοιπόν που ειρωνευόταν εκ του ασφαλούς τους "άλλους", δεν έβλεπε τι γινόταν στη δική του τη "μεριά". Ήταν ηλίθιοι αυτοί, οι οποίοι δεν καταλάβαιναν τον καπιταλισμό και αποδείχθηκε ηλιθιότερος αυτός, ο οποίος τον κατάλαβε. Σαν "πατσαβούρα" τον πέταξαν στην άκρη. Ο ’’σύντροφος’’ Μπογιόπουλος δεν έχασε μόνον τη δική του την προσωπική μάχη, αλλά έχασε και την πρώτη πραγματική μάχη της γενιάς του μέσα στο κόμμα. Μέσα στο ΚΚΕ των "δεινοσαύρων" ήταν αυτός, ο οποίος ξεκίνησε ελπιδοφόρα μια "κίνηση" και έχασε όπως χάνουν όλοι οι νεωτεριστές μέσα στις δογματικές δομές των μπολσεβικων. Απλά εμείς ολοι γνωρίζαμε ότι τελικά δεν θα τα καταφέρει, ενώ αυτός έπρεπε να το δοκιμάσει, για να το καταλάβει. Γιατί ήμασταν σίγουροι; Γιατί μια μηχανή του κιμά τη σταματάς από έξω, βγάζοντάς την από την πρίζα. Αν προσπαθήσεις να βάλεις τα χέρια σου μέσα της, για να τη σταματήσεις, θα σου αλέσει τα χέρια ...

Απλά πράγματα. Όταν μια μηχανή είναι σχεδιασμένη να "αλέθει" κρέας και ο ανθρώπινος οργανισμός είναι κρεάτινος, δεν μπορεί να τη σταματήσει, μπαίνοντας μέσα σ' αυτήν ...

Δεν θα τα καταφέρει, όσο έξυπνος ή δυνατός κι αν είναι ...Δεν θα τα καταφέρει, γιατί δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φύση του.

Οι κομμουνιστικοί - μπολσεβικικοί μηχανισμοί είναι τέτοιες μηχανές του "κιμά" ...του ανθρώπινου "κιμά". Αυτές τις μηχανές τις πολεμάς μόνο απ’ έξω και όχι απ’ ευθείας. Δεν προσπαθείς να τις "σπάσεις" με τη δική σου σάρκα. Προσπαθείς να τους στερήσεις τα δεδομένα εκείνα, τα οποία τους επιτρέπουν να λειτουργούν. Προσπαθείς να τους στερήσεις τη χρηματοδότηση, αν αυτή είναι το "ρεύμα" με το οποίο δουλεύουν. Προσπαθείς να τους στερήσεις το ανθρώπινο "υλικό", το οποίο χρειάζονται για να "αλέσουν" και τους συντηρεί. Αν καταφέρεις κάτι από αυτά τα δύο, αυτές οι μηχανές θα σταματήσουν μόνες τους. Το ΚΚΕ υπό αυτήν την έννοια δεν μπορείς να το "σταματήσεις" από "μέσα". Το ΚΚΕ απλά θα βάλει "λουκέτο", είτε αν, λόγω οικονομικού ελέγχου, χάσει τους χρηματοδότες του είτε επειδή θα πάψει να βρίσκει αφελείς οπαδούς να το ακολουθούν. "Αφελείς" τρόπος του λέγειν, γιατί οι περισσότεροι οπαδοί του είναι έμμισθοι οπαδοί και το ακολουθούν για το βόλεμά τους. Το ΚΚΕ σήμερα ας πουμε οτι εξακολουθεί να ’’υπάρχει’’ ( προσωπικά πιστεύω ότι είναι σαν αντιπροσωπεία μιας μάρκας, από εργοστάσιο που έχει κλείσει ) γιατί αυτό βολεύει τους χρηματοδότες του ...Βολεύει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, την CIA και βέβαια τους διάφορους σιωνιστές τοκογλύφους της Νέας Υόρκης ...Τους χρηματοδότες του Μαρξ, του Λένιν και του Στάλιν ...Τους διάφορους Σόρος και Ροκφέλερ, οι οποίοι θεωρούν το "μαγαζί" του σιωνιστή Μπεναρόγια κάτι σαν "οικογενειακή" περιουσία της εβραϊκής οικογένειας. Αυτοί επιβάλουν στο ελληνικό κράτος όχι μόνον να το συντηρεί οικονομικά, αλλά και να το βοηθάει όταν τα ποσοστά του "πέφτουν". Εξαιτίας αυτών των "πλατών" εμφανίζεται απείθαρχο απέναντι στους νόμους του ελληνικού κράτους. Εξαιτίας αυτών των "πλατών" πουλούσε τρέλα η Αλέκα. Κανένας εισαγγελέας δεν πλησιάζει το ΚΚΕ, γιατί απλούστατα ενοχλείται η γνωστή Πρεσβεία της Βασιλίσσης Σοφίας. Αυτοί είναι οι εγγυητές του "ηθικού" κύρους των κομμουνιστών, το οποίο "ευαγγελίζονται" οι σταλινικοί του Περισσού. Αυτός είναι ο κομμουνισμός ... ταλαίπωρε’’σύντροφε’’ Μπογιόπουλε…
ΞΥΔΑΚΙ !!

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 67