Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

Φέτος, καθώς συμπληρώνονται 560 χρόνια από την αποφράδα μέρα της 29 Μαΐου 1453, περνούν από το μυαλό ένα σωρό σκέψεις που όλες οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα..
Ζούμε και σήμερα ημέρες άλωσης της πατρίδας μας άραγε ; Πόσο μοιάζει η θλιβερή Κωνσταντινούπολη του μαύρου Μαΐου του 1453 με την Ελλάδα του σήμερα ; Δυστυχώς οι ομοιότητες είναι τραγικές…Κάποιοι ρόλοι των πρωταγωνιστών , έχουν αλλάξει. Κάποιοι άλλοι έχουν μείνει ακριβώς οι ίδιοι…Και η βομβαρδισμένη Κωνσταντινούπολη του μεσαίωνα, μοιάζει τραγικά με την διαλυμένη κι απελπισμένη Ελλάδα του 2013 !!

Σήμερα τον ρόλο του Μωάμεθ του Β’ , έχει αναλάβει ο διεθνής σιωνισμός και τη θέση των στρατηγών του έχουν πάρει οι διεθνείς τοκογλύφοι, τα οικονομικά funds , οι οίκοι αξιολόγησης και οι εγχώριοι πολιτικοί τους υπάλληλοι οι οποίοι νυχθημερόν απεργάζονται τρόπους υποδούλωσης της πατρίδας μας .Όπως ο ασιάτης πολέμαρχος του 1453 έβλεπε σαν αγκάθι την ύπαρξη της βασιλεύουσας, έτσι κι αυτοί εποφθαλμιούν τον πλούτο και τα φυσικά κάλλη της Ελλάδας μας, σήμερα..

Τα στρατεύματα των Οθωμανών πολιορκητών, είναι ακριβώς τα ίδια μανιασμένα στίφη με τότε , με μόνη διαφορά ότι δεκαπλασίασαν τις δυνάμεις τους και βρίσκονται ήδη εντός των τειχών..Υπάρχουν παντού, δίπλα στα σπίτια μας, μέσα στις δουλειές μας, πίσω από τις πλάτες μας, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να κάνουν αυτά που έχουν διδαχτεί καλά..Οι γενίτσαροι , δεν προέρχονται πια από το παιδομάζωμα των ελληνόπουλων στα θέματα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Ανδρώνονται μέσω της ανθελληνικής παιδείας, της ποτισμένης με το φαρμάκι της αριστερής ιδεολογίας που τους μαθαίνει να μισούν από μικροί την σημαία, το αίμα των προγόνων, τους αγώνες του Έθνους, κάθε τι Ελληνικό.Δεν στρατοπεδεύουν πια γύρω από την σκηνή του Σουλτάνου, εφορμούν κατευθείαν από τον Περισσό, την Κουμουνδούρου, το κόμμα των Ρεπούσηδων , τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ …

Τα ιδανικά της φυλής μας, που επί αιώνες ολόκληρους αποτέλεσαν τα τείχη του Έθνους όπως οι έννοιες της αγάπης προς την πατρίδα , την θρησκεία, την οικογένεια, τους δεσμούς αίματος, την τιμή, βομβαρδίζονται καθημερινά και επί πολλά χρόνια.. Όχι με πέτρινα βλήματα που χρησιμοποιούσε το πρωτόγονο πυροβολικό του πορθητή…Βομβαρδίζονται μέσω των ύπουλων ΜΜΕ με ένα σάπιο lifestyle, με την ανάδειξη τεραστίων μηδενικών ως ειδώλων, με ομοφυλοφιλικά πρότυπα, με μια ακατάσχετη τουρκολαγνεία και προκαλούν ρήγματα και ερείπια στην ψυχοσύνθεση των Ελλήνων..

Στην ομιλία που είχε κάνει ο Αρχηγός μας, στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, ανάμεσα σε άλλα είχε πει …

-Εμείς είμαστε η τελευταία φρουρά της πατρίδας !! Και αν χρειαστεί, οι φρουρές πέφτουν μέχρις ενός, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ !!!

Στο μυαλό του θα είχε σίγουρα την υπέρτατη θυσία των λίγων χιλιάδων μαχητών της Πόλης, που έπεσαν όλοι ηρωικώς μαχόμενοι γύρω από τον τελευταίο Αυτοκράτορα…Την θέση τους σήμερα , την έχουμε πάρει εμείς, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες Εθνικιστές που μόνοι, έχουμε μείνει όρθιοι πάνω στα ερείπια.. Και μέσα από τους πύργους που στέκουν ακόμα ορθοί δίνουμε τον αγώνα για την επιβίωση αυτής της φυλής, εναντίον όλων αυτών, που μας χτυπούν από παντού , γιατί βλέπουν ότι τα μόνα εμπόδια στα σχέδια τους είναι τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, οι χρυσαυγίτες και οι χρυσαυγίτισσες που μάχονται με νύχια και δόντια στις γκρεμισμένες επάλξεις, για να μην χαθεί οριστικά και αμετάκλητα αυτή η πατρίδα..

Όλοι μαζί , ενωμένοι σαν μια γροθιά , ταγμένοι γύρω από τον Αρχηγό μας και τους στρατηγούς του , που πολεμούν στην πρώτη γραμμή , δίπλα μας, μπροστά μας και όχι πίσω μας , για την πραγματική Ελευθερία αυτής της πατρίδας και μέχρι την τελική Νίκη…Με τις δικές μας δυνάμεις, χωρίς να ελπίζουμε ή να περιμένουμε την βοήθεια κανενός, μέσα από τους πύργους μας , τα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής που κάθε μέρα δημιουργούν σε όλη την Ελλάδα νέους προμαχώνες αντίστασης και αγώνα, με όπλα τις σημαίες μας και κάστρα τις ψυχές μας !!! Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν προδότη , να ανοίξει ξανά την Κερκόπορτα, γιατί τώρα πια , τις Κερκόπορτες τις φυλάμε εμείς !!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!

ΓΙΩΡΓΟΣ Μπ.