Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΣΤΟΥ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟ ΠΑΧΝΙ

Έχει πλάκα ο αυτοδιαφημιζόμενος ως «γιος του σανοπώλη». Έχει βγει στη γύρα να ξαναχτίσει το μαγαζάκι του ώστε να ξαναπάρει και τα 1,8 εκ. Της επιδότησης και να το μεγαλώσει, ώστε να το δώσει σε καλύτερη τιμή στο αφεντικό του τον Ξεσαμάρωτο.
 Και βέβαια δεν μπορεί να μην ανοίξει το στόμα του για τη Χρυσή Αυγή. Και μιλάει πολύ ο μπαγάσας... Και λέει πολλά και όλα ψέμματα.

Έτσι αφού βγήκε να κάνει τη ρεκλάμα του στον Παπαδάκη έδωσε και συνεντεύξεις που μας λέει πόσο «κυριλέ» ήταν η δική του παρουσία στη Βουλή και πόσο κακοί είμαστε εμείς. Σιγά καλέ Γιώργο σου πέσαμε «βάρβαροι»; Μας είπε ακόμα ότι του κάνουμε λογοκλοπή. Δε θυμόμαστε να μιλήσαμε για ποσόστοση μεταναστών, απαιτούμε απέλαση. Δε θυμόμαστε να λιβανίζουμε νεοδημοκράτες, το αντίθετο. Δεν καλούμαστε στα κανάλια, ενώ οι δικοί σου αλωνίζανε.

Ποιές θέσεις και ποιά λόγια σου κλέψαμε κυρ Γιώργη; Μήπως ψηφίσαμε κανενα μνημόνιο όπως ψήφισες εσύ; Μήπως στηρίξαμε τον Παπαδήμο, όπως τον στήριξες εσύ; Μήπως φτωχύναμε τον κόσμο όπως έκανες εσύ αβάντα στο Γιωργάκη να το κάνει;

Άσε που δεν έχουμε βουλευτές αστράτευτους όπως εσύ το θρεφταράκι σου τον Αϊβαλιώτη. Τώρα, αν εσύ κανάκευες τον Άδωνι και το Βορίδη και σου φύγανε... μην ανησυχείς σε λίγο θα βρεθείτε στη Νέα Δούλα. Απλά αυτοί είχανε κάνει κράτηση νωρίτερα στο εισητήριο.

Τέλος πάντων, επειδή είσαι μικρός και θέλεις να δείχνεις ακόμα μικρότερος, γι’ αυτό και βάφεις το μαλλί, το μόνο που ξέρεις καλά είναι να ταϊζεις τα θύματα που σε πιστεύουνε άφθονο σανό... Αν και στο μαγαζί του σανοπώλη έμαθες να ταϊζεις πιο πολύ κουτόχορτο. Μάλλον, έτσι πήρε κιλά και ο Αϊβαλιώτης... εμείς πάντως δεν μπαίνουμε στο παχνί σου. Ψάξε γι’ άλλα πρόβατα.

ΤΑΛΩΣ