Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΝΟΥΣΗΣ (ΡΗΜΑΔ): ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!

Προσπαθούν κάποιοι κομμουνιστές να το παίξουν «δημοκράτες», αλλά μόλις μυρίζονται ότι θα θιγούν τα «ιερά και τα όσιά» τους, ξυπνάει μέσα τους ο… Στάλιν. Αυτό συνέβη με τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ, επί το ακριβέστερον…) Γιάννη Πανούση, ο οποίος μίλησε χθες στον ραδιοσταθμό Βήμα fm, για το περιβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμος του Αίσχους»). Ο κομμουνιστής βουλευτής, τάχθηκε ασφαλώς υπέρ του νομοσχεδίου, αλλά εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του. Ιδού ποιες είναι αυτές: «Ανοίγουμε μια πόρτα που θέλει πολλή συζήτηση όχι για τις πράξεις, αλλά για τον ορισμό π.χ. της γενοκτονίας ή των εγκλημάτων πολέμου, το οποίο φέρνει προβλήματα. Ποιος είναι ο ορισμός δηλαδή της γενοκτονίας, όταν και η επιστημονική κοινότητα τον συζητά. Αυτά τα νομοσχέδια μπορείς να τα διαβάσεις και ανάποδα. Κάποιοι να λένε για τα εγκλήματα του ναζισμού και κάποιοι για τα εγκλήματα του σταλινισμού. Θέλει λοιπόν πολλή προσοχή στη διατύπωση εφόσον θέλουμε να ξεφύγουμε από το γενικό πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης και να πάμε σε άλλα πράγματα…».

Φοβάται, λοιπόν, ο βουλευτής της ΡΗΜΑΔ μήπως θιγεί ο «μεγάλος Στάλιν» και απαιτηθεί η καταδίκη των εγκλημάτων, κάτι που θεωρείται αδιανόητο από την αριστερά!

Ερώτηση: Γιατί κόπτεται υπέρ της συγκάλυψης των εγκλημάτων του σταλινισμού ο βουλευτής της ΡΗΜΑΔ, κόμματος που δηλώνει «ανωνεωτικό» και «αντισταλινικό»;

Απάντηση: α) κάθε αριστερός κρύβει μέσα του έναν μικρό Στάλιν και β) Είναι μεγάλο παραμύθι ότι υπάρχουν αντισταλινικοί αριστεροί, υπό την έννοια ότι καταδικάζουν συλλήβδην τα εγκλήματα του «πατερούλη». Τα μόνα εγκλήματα του Στάλιν που καταδικάζουν οι λεγόμενοι «αντισταλινικοί» είναι τα εγκλήματα κατά των συντρόφων του στο κόμμα, κι όχι τα εγκλήματα κατά των λαών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και της ανθρωπότητας. Μ’ αυτά συμφωνούν όλοι και θέλουν να τα συγκαλύψουν!

πηγη : Εθνικισμός.net