Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ “ΑΦΓΑΝΟΥ” ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Απίστευτη πρόκληση το πρωί στον ΣΚΑΪ όπου ο αστυνομικός συντάκτης αναφερόμενος στην θηριωδία του “Αφγανού” στην Κέρκυρα, μίλησε για “(κακόμοιρο) 17χρονο που είδε μία 20χρονη και πήγε να τις κλέψει την τσάντα”!

Είναι δημοσιογραφία να αναπαράγεις τα ψεύδη ισλαμοφασιστών εγκληματιών που παρουσιάζονται ως “17χρονοι” και σφάζουν απίστους για “πλάκα”;;;

Θυμηθείτε την περίπτωση του Θανάση Λαζανά, χαρακτηριστική περίπτωση ρατσιστικού εγκλήματος όπου ο δολοφόνος δήλωσε 17χρονος και ξαφνικά “εξαφανίστηκε”.

Ή την περίπτωση του Πακιστανού στην Πάρο που δήλωνε “Αφγανός” και έπεσε πάνω του όλο το αριστερό και βρωμερό σύστημα του νησιού για να τον φυγαδεύσει και να συγκαλύψει το έγκλημα. Όταν η αστυνομία τον εντόπισε, αμέσως βρέθηκε με την καλύτερη νομική υποστήριξη πληρωμένη από “γνωστούς κύκλους”.

Ακόμα δεν έχει απαντηθεί η ερώτηση για το ποιοι του είχαν δώσει “‘άσυλο” με διαδικασίες – εξπρές.

Βέβαια υπήρξε παρέμβαση από την ίδια την Πόπη Τσαπανίδου η οποία είπε ξεκάθαρα ότι ο εγκληματίας “δηλώνει 17χρονος για να πάει σε φυλακές ανηλίκων”, με τον συντάκτη να γνέφει καταφατικά αλλά αυτό δεν σώζει την κατάσταση και το κλίμα που δημιουργείται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για τους “κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες…

” Περιμένουμε – επιτέλους – να δούμε συγκατηγορούμενους για άμεση συνέργεια, αυτούς που βάζουν την υπογραφή τους στις αιτήσεις ασύλου επικίνδυνων δολοφόνων και τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όλη αυτή την φάμπρικα που θησαυρίζει τοποθετώντας μία βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας.

Εθνικισμός.net