Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ

Η συμμορία που κυβερνά έχει συμφέρον να ελέγχει απόλυτα τους Έλληνες και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί.
Η εισαγωγή λαθρομεταναστών από τρίτες χώρες, φαίνεται ότι αποτελεί μια λύση και για τα κόμματα της λεγόμενης Αριστεράς αλλά και για το μεταπρατικό ελληνικό κεφάλαιο. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι σύγχρονοι Έλληνες κεφαλαιοκράτες έχουν αριστερό παρελθόν.

Ο Ένγκελς αναφέρει για τους λαθρομετανάστες τα εξής: Αυτοί οι άνθρωποι, που μεγάλωσαν σχεδόν χωρίς πολιτισμό, εξοικειωμένοι απʼ την νεαρή τους ηλικία σε κάθε είδους στερήσεις, απελέκητοι, αχαλίνωτοι και αδιάφοροι για το μέλλον, φέρνουν όλες τις βάναυσες συνήθειές τους.

Συνεπώς, όσοι αριστεροί προσπαθούν να αλιεύσουν ψηφοφόρους μέσα στους εξαθλιωμένους παρίες της Αφρικής και της Ασίας, ουσιαστικά ρίχνουν νερό στο μύλο του κεφαλαίου ενάντια στο οποίο υποτίθεται αγωνίζονται. και επιδιώκουν συνειδητά και αυτοί την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Η στάση των σάπιων αριστερών κομμάτων απέναντι στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι "προϊόν" κατόπιν παραγγελίας των ανθελληνικών κέντρων και όχι ιδεολογική άποψη. Ιδεολογικά θα έπρεπε τα αριστερά κόμματα να είναι ο χειρότερος και πιο βίαιος εχθρός των λαθρομεταναστών.

Οι Έλληνες εργάτες, είναι οι μόνοι που απειλούνται απευθείας με αφανισμό εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών. Γιατί; Γιατί οι μετανάστες, είναι "θανατηφόροι" για την τοπική εργατική τάξη. Δεν είναι μόνον άμεση η απειλή, επειδή διεκδικούν τις δικές της θέσεις εργασίας. Απειλούν με τις φλέγουσες ανάγκες τους τα "κεκτημένα" της εργατικής τάξης. Απειλούν με την αγωνία τους για επιβίωση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την ντόπια εργατική δύναμη.

Οι Έλληνες εργάτες πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα αντιδράσουν στην κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες δυναμώνοντας τις δυνάμεις της Χρυσής Αυγής.

Οι ταξικοί "εχθροί" των ανθελληνικών αριστερών κομμάτων όχι μόνον δεν έχουν ζημιές, αλλά αντίθετα έχουν κέρδη. Μεγάλα κέρδη. Έχουν κέρδη από την λαθρομετανάστευση, όταν μπορούν με μέσον τους λαθρομετανάστες να απειλούν και να εκβιάζουν τους εργάτες τους. Όταν μπορούν να τους απειλούν με απολύσεις, έχοντας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο "διψάει" για δουλειά, έστω και σε συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα.

Αυτή η διαθεσιμότητα, ακόμα κι όταν δεν τίθεται σε χρήση, βυθίζει τους Έλληνες εργάτες σ' αυτόν τον "Μεσαίωνα". Φυσικά όλη αυτή την καταστροφή της Ελληνικής εργατικής τάξης την σιγοντάρουν τα κόμματα του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου" ελπίζοντας πως όταν θα έχουν εξαθλιώσει και αντικαταστήσει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες θα αποφύγουν την τιμωρία που τους επιφυλάσσει ο Ελληνικός λαός για την εθνοπροδοσία και τα εγκλήματα που έχουν κάνει.

σπίθας