Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ενωμένη σαν γροθιά η Χρυσή Αυγή κόντρα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο

Την ώρα που τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου έχουν πάμπολλα εσωκομματικά προβλήματα και εμφανίζουν εικόνα διάλυσης κάποιοι «φωστήρες» γράφουν,
δίχως το παραμικρό στοιχείο ή έστω ένδειξη, διάφορες αθλιότητες για «προσωπικά συμφέροντα», «σκοτεινές φιλοδοξίες», «μάχη για τα αξιώματα».

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται εδώ και καιρό, ένας εσωκομματικός «χαμός», γύρω από το επερχόμενο συνέδριο του τον ερχόμενο Ιούλιο. Ο Λαφαζάνης, ανοιχτά πλέον, αμφισβητεί τον Τσίπρα, ενώ 5 συνιστώσες - με πιο θορυβώδη αυτήν του Μανώλη Γλέζου - αντιδρούν στο ενδεχόμενο να αυτοδιαλυθούν και να υπάρξει ένα ενιαίο κομματικό σχήμα. Στο ΠΑΣΟΚ τα απομεινάρια του θλιβερού αυτού (από)κόμματος έχουν χωριστεί στους «Βενιζελικούς» και στους «Παπανδρεϊκούς» και κατηγορούν ο ένας τον άλλο για την κατάντια τους. Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο θίασος, κάθε μέρα, αλλάζει πρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Χθες, ήταν οι βουλευτίνες Ραχήλ Μακρή και Μαρίνα Χρυσοβελώνη οι οποίες «μαλλιοτραβήχτηκαν» και σήμερα ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος. Στο ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής καρατομήθηκε, επειδή δεν είναι αρεστός στον νέο ηγετίσκο του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος.


Καθώς, λοιπόν, συμβαίνουν όλα αυτά και ενώ στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Public Issue είχε καταγραφεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το ΜΟΝΟ Κόμμα το οποίο δεν έχει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εσωκομματικό πρόβλημα (0%, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η δημοσκόπηση), από το πουθενά το «Πρώτο Θέμα» συγγράφει, κυριολεκτικά, «ιστορίες για αγρίους» και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μόνο κάποιος πνευματικά καθυστερημένος θα μπορούσε να πάρει στα σοβαρά. Απαντώντας, καταρχάς, στον προκλητικό ισχυρισμό των κονδυλοφόρων ότι «Ξέφυγαν νεοναζί και ποινικοί και τρομοκρατούν όλη την Ελλάδα» ας τους διορθώσουμε λέγοντας ότι ποινικοί, είτε νυν είτε εκκολαπτόμενοι, βρίσκονται στα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου». Όσο για την «τρομοκράτηση όλης της Ελλάδος», αν εννοούν ότι έχουμε προκαλέσει τον πανικό των πάσης φύσεως εκπροσώπων του συστήματος σ' όλη την Ελλάδα, τότε, συμφωνούμε μαζί τους.

Δεν μας εκπλήσσουν τα ψεύτικα και στημένα δημοσιεύματα των καθεστωτικών εφημερίδων. Δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε η τελευταία) φορά που διαστρεβλώνεται πλήρως η αλήθεια και η πραγματική ροή των γεγονότων, σ' ότι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επί του προκειμένου, όμως, ας μάθουν ότι (και) οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι Πολιτικοί Στρατιώτες του Κινήματος και της Εθνικιστικής Ιδέας. Είναι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι έχουν την βουλευτική ιδιότητα, όχι ως κορυφή, αλλά ως ένα ακόμη όπλο στην φαρέτρα τους, για την προάσπιση της Πατρίδας και του Λαού. Όλοι τους, έχουν πάρα πολλά χρόνια έμπρακτης δράσης για την προώθηση των Ιδεών της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ και δεν είναι τυχάρπαστοι, «τουρίστες», «χθεσινοί». Αυτή η Συντροφική Συστράτευση στον Κοινό Αγώνα, σ' εποχές μάλιστα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε ανδρωθεί πολιτικά, από μόνη της αποδιώχνει κάθε ίχνος αυτοπροβολής και ναρκισσισμού. Σ' αντίθεση με τα αστικά και μαρξιστικά μορφώματα της πολιτικής ζωής του τόπου οι Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, Βουλευτές ή μη, δεν γνωρίζουν από ίντριγκες, εσωκομματικά παιχνίδια και άλλα αρρωστημένα συμπτώματα της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας.

 Γνωρίζουμε, βεβαίως, πολύ καλά ότι η τακτική των άγγλων αποικιοκρατών του παρελθόντος να προσπαθούν να διαβρώσουν την Ηγετική Δομή ενός εθνικοαπελευθερωτικού Κινήματος με λασπολογία, ψιθύρους και διαρροή συνεχών ψευδών ειδήσεων συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας. Ο «τυχερός», σήμερα, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μόνο που άδικα κοπιάζουν οι παραχαράκτες της Αλήθειας, είτε πρόκειται για τα αφεντικά είτε για το υπηρετικό τους προσωπικό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια αδιάσπαστη ενωμένη γροθιά, η οποία διαλύει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Σε αντίθεση με τα αποτυχημένα κόμματα του καθεστώτος, Εμείς Ζούμε για ΤΙΣ Ιδέες και όχι απ' αυτές. Γι' αυτό, και αυτή η προσπάθεια των ευφάνταστων ψευταράδων θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ