Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΙΣΧΟΣ: Βάφτισαν... ανήλικο και τον αφγανό εγκληματία της Κέρκυρας για να πέσει στα μαλακά!


Υπόθεση-καρμπόν με τον πακιστανό δράκο της Πάρου, που βίασε και παραλίγο να σκοτώσει την άτυχη Μυρτώ.
Τα ίδια και στην Πάτρα με τους δολοφόνους του Θανάση Λαζανά που σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Χειρότεροι και από τυος εγκληματίες οι κρατικοί λειτουργοί, αστυνομικοί, δικαστικοί, ακόμα και υπουργοί που ευθύνονται γι' αυτό το αίσχος. Μόνο σε ένα αληθινά ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος θα λογοδοτήσουν οι επίορκοι, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
Συνελήφθη χθες (26.05.2013) το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, ύστερα από έρευνες ο αφγανός που λήστεψε και αποπειράθηκε να σκοτώσει 20χρονη Ελληνίδα. Αναλυτικότερα, χθες τα ξημερώματα, την 02.30 ώρα περίπου, στην περιοχή Μουράγια Κέρκυρας, ο αφγανός εγκληματίας αφού πρώτα ακινητοποίησε, με τη χρήση σωματικής βίας την 20χρονη, που εκινείτο πεζή, αφαίρεσε την τσάντα της και στην συνέχεια την έριξε από παραλιακό τοιχίο, ύψους οχτώ μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του, η αστυνομία δέχθηκε τον ισχυρισμό του ότι είναι... ανήλικος. Μιλάμε για απόλυτη συγκάλυψη αλλοδαπών εγκληματιών, που πρώτα ληστεύουν και δολοφονούν ανυπεράσπιστα κορίτσια κια μετά κοροϊδεύουν ένα ολόκληρο κράτος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε χθες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο αλλοδαπός εγκληματίας της Κέρκυρας είχε αιτηθεί πολιτικό άσυλο και οι Αρχές τον είχαν αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρ' όλο που είχε εισέλθει στη χώρα παράνομα και κανείς δεν ήξερε το ποινικό του παρελθόν.

Καλούμε άμεσα τις εισαγγελικές Αρχές να ζητήσουν στοιχεία της ταυτότητας του δράστη και αν αυτός δεν προσκομίσει το παραμικρό, να μην κάνουν δεκτή την ψευδή δήλωση ηλικίας του. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για νέο εμπαιγμό του κράτους από έναν εγκληματία λαθρομετανάστη, που θα καταλήξει πάλι σε κάνα αναμορφωτήριο και από εκεί θα την κοπανήσει και θα συνεχίσει να εγκληματεί.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, η δευτεροετής στο Τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σπυριδούλα από την Άρτα, βίωσε την επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα: «Η ίδια μου είπε στο τηλέφωνο τι συνέβη. Ήταν παρέα με πέντε φίλες της και επέστρεφαν από διασκέδαση με τα πόδια, ώσπου σε ένα σημείο της διαδρομής οι άλλες κοπέλες ξέμειναν για λίγο πίσω, τότε ήταν που ο Αφγανός τη βρήκε μόνη της και της επιτέθηκε. Της ζήτησε το πορτοφόλι της και η κόρη μου του το έδωσε αμέσως - μικροποσό είχε μέσα και μερικά έγγραφά της. Και ενώ το πήρε, στη θέα δύο διερχόμενων αυτοκινήτων την ώρα εκείνη, αυτός μάλλον τα έχασε. Θεώρησε ίσως ότι αυτόπτες μάρτυρες θα τον δούνε κι αμέσως πέταξε στον γκρεμό και το πορτοφόλι και την κόρη μου!... Ευτυχώς η κοπέλα μου δε χτύπησε σοβαρά και κατάφερε και ζήτησε βοήθεια. Αυτό το τομάρι που το έκανε αυτό όμως ευτυχώς το βρήκανε.... Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, όμως το πρόβλημα με τους μετανάστες είναι μεγάλο για τα παιδιά πλέον. Βλεπω να κινδυνεύουν τα παιδιά μας τώρα τελευταία, στη ληστεία τι θα σου κάνουν, θα σου πάρουν τα λεφτά και θα φύγουν, αλλά τώρα πια τα παιδιά μας κινδυνεύουν».