Τρίτη 14 Μαΐου 2013

1.500.000 ευρώ δημόσιο χρήμα για την εκπομπή του υβριστή της Χρυσής Αυγής, Βαξεβάνη


Και κρατικοδίαιτοι και «αντισυστημικοί» δημοσιογράφοι, δεν γίνεται! Εις εκ των σφοδρότερων υβριστών και συκοφαντών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος,
 ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, παρουσιάζεται να έχει λάβει από το Καθεστώς, ποσό της τάξεως του 1.500.000 ευρώ!

Καθώς φαίνεται, η λυσσαλέα πολεμική του κυρίου Βαξεβάνη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, δεν πηγάζει μονάχα από τις μαρξιστικές ιδεολογικές του καταβολές και του συνεπαγόμενου μίσους του έναντι του Ελληνισμού. Είναι επιπλέον προϊόν της εργολαβικής σχέσης την οποία είχε ο εν λόγω λασπολόγος συνάψει με την κομματική τηλεόραση την οποία πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.

Με επίσημα λοιπόν στοιχεία, ο κύριος Βαξεβάνης έλαβε κατά την τριετία 2010-2012 από την ΕΡΤ, το συνολικό ποσό του 1.447.388 ευρώ. Το ποσό αφορά την εκπομπή του Βαξεβάνη «Κουτί της Πανδώρας», για την οποία το κόστος κάθε επεισοδίου ανήλθε σε 24.772 ευρώ το 2010, 22.000 το 2011 και 20.000 ευρώ το 2012. Την χρονική δηλαδή περίοδο που ο Ελληνικός Λαός γινόταν έρμαιο των διεθνών τοκογλύφων, γνωρίζοντας μια πρωτοφανή αρπαγή μεγάλου μέρους μισθών και συντάξεων, ο υβριστής της Χρυσής Αυγής πληρωνόταν αδρά από το πασοκικό Κράτος του Τζέφρυ Παπανδρέου.

Η εταιρία παραγωγής της εκπομπής, σύμφωνα με τα ίδια επίσημα στοιχεία τα οποία παρουσιάζονται σε έγγραφο της ΕΡΤ προς τη Βουλή, αποτελείται από τους παρακάτω μετόχους: Αντώνης Καφετζόπουλος, Κωνσταντίνος Μωριάτης, Παναγιώτης Καραμπίνης, Αλέξανδρος Καρδαράς, Δέσποινα Κονταργύρη, Άρης Παππάς και Μαρία Δρανδάκη. Αποδεικνύεται λοιπόν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως αριστεράντζα, ψευδο-κουλτούρα, «επανάσταση», νταηλίκι, στρατευμένη ενημέρωση, συκοφαντία, αντι-χρυσαυγιτισμός και καθεστωτική χρηματοδότηση, πάνε μαζί στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Έτσι, για να μη παριστάνουν κάποιοι τους εχθρούς του Καθεστώτος, ενώ στην ουσία αποτελούν τους χρυσοπληρωμένους του πραίτορες!